ce as putea face in situatia aceasta.........

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
lavynya

ce as putea face in situatia aceasta.........

Post by lavynya » 05 Mar 2009, 23:01

angajatorul mi-a cerut demisia, motivele nu ni le-a prezentat sub nici o forma (verbal sau scris), si a tinut sa mentioneze ca in caz contrar va incepe prelevarea de probe care sa ma acuze, deci in final voi fi concediata. ce sa fac in conditiile acestea? sa-mi dau demisia sau nu?
va rog am nevoie de sfat. multumesc

himera

Post by himera » 06 Mar 2009, 15:18

de ce vrea sa te acuze?

lavynya

Re: ce as putea face in situatia aceasta.........

Post by lavynya » 07 Mar 2009, 15:11

lavynya wrote:angajatorul mi-a cerut demisia, motivele nu ni le-a prezentat sub nici o forma (verbal sau scris), si a tinut sa mentioneze ca in caz contrar va incepe prelevarea de probe care sa ma acuze, deci in final voi fi concediata. ce sa fac in conditiile acestea? sa-mi dau demisia sau nu?

nu mi s-au adus la cunostinta motivele, mi s-a spus doar ca: te-am supravegheat cu atentie in ultima perioada si am vorbit cu fetele 9sef de departament) si consideram ca e mai bine sa-ti dai demisia spre binele raionului. eu lucrez in comert intr-un hypermarket si sunt sef de raion de 3 ani.

himera

Post by himera » 07 Mar 2009, 20:35

ai savarsi vreo infractiune?
daca nu atunci nu iti da demisia, daca doreste sa te concedieze trebuie sa parcurga o anumita procedura, care daca nu este respectata il vei putea da in judecata pe angajator si solicita despagubiri.

DAR repet numai dumneata stii daca esti sau nu vinovata, iar in functie de acest aspect actioneaza.

lavynya

Re: ce as putea face in situatia aceasta.........

Post by lavynya » 08 Mar 2009, 00:40

lavynya wrote:
lavynya wrote:angajatorul mi-a cerut demisia, motivele nu ni le-a prezentat sub nici o forma (verbal sau scris), si a tinut sa mentioneze ca in caz contrar va incepe prelevarea de probe care sa ma acuze, deci in final voi fi concediata. ce sa fac in conditiile acestea? sa-mi dau demisia sau nu?

nu mi s-au adus la cunostinta motivele, mi s-a spus doar ca: te-am supravegheat cu atentie in ultima perioada si am vorbit cu fetele 9sef de departament) si consideram ca e mai bine sa-ti dai demisia spre binele raionului. eu lucrez in comert intr-un hypermarket si sunt sef de raion de 3 ani.

si care ar fi acele etape care ar trebui parcures?

Post Reply