Mai stiti ceva de Gavril?

Ce vreti sa mai vedeti pe acest sit?
Post Reply
MedEx

Mai stiti ceva de Gavril?

Post by MedEx » 12 Jan 2009, 20:33

Mai stiti ceva de Gavril sau nu va mai intereseaza subiectul! Vad ca l-ati lasat sa plece iar acum probabil se simte si mai amarat ca nu ii pomeniti numele! Eu cel putin nu l-am cunoscut ! Dar voi?!

kinga

Post by kinga » 12 Jan 2009, 20:36

penibilllllllllllllllllllllllll

PS
vrei adresa de mess??
iti dau.. sa plangi unde trebe.. dar in rest rezolva pe mp..

serafim

Post by serafim » 18 Feb 2009, 14:00

nu mai stu nimic de el.....de si pana sa intre in magistratura ne sunam...de cand a intrat in magistratura nu-mi raspunde la telefon...dar nu-i singurul am observat ca nu mai este picior de ...viitor magistrat pe aici ...adica toti cei care au intrat in INM sau magistratura "MAJORITATEA" ( exista mici exceptii ) nu mai scriu nici un rand pentru noi....amaratii :(
PACAT !!! :(

cristal

Post by cristal » 18 Feb 2009, 14:42

Mda...s-au ajuns!

kinga

Post by kinga » 18 Feb 2009, 15:12

deh.. sa interpretam altfel..

studiaza la greu..
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

piorel

Post by piorel » 18 Feb 2009, 15:12

Păi nu prea e timp de din astea la inm. Depinde acum și de cât de serios ia el lucrurile. O veste bună că a intrat gavrilă, în sfârșit.

În altă ordine de idei, alt personaj care a dispărut este arian, care e bine, sănătos, ceea ce vă doresc și vouă. :)

kinga

Post by kinga » 18 Feb 2009, 15:14

Piorel wrote:Păi nu prea e timp de din astea la inm. Depinde acum și de cât de serios ia el lucrurile. O veste bună că a intrat gavrilă, în sfârșit.

În altă ordine de idei, alt personaj care a dispărut este arian, care e bine, sănătos, ceea ce vă doresc și vouă. :)
Stim Piorel.. stim..
ca doar ne-au anuntat cu mesaje de Adio... :-D :-D :-D :-D
nu cumva sa nu observam disparitia...

si asta cu INM... sa lasam.. am cam auzit de chefuri... :-D :-D :-D

piorel

Post by piorel » 18 Feb 2009, 15:17

Depinde de la om la om scumpi. Eu îl aștept pe gavril în sistem, părea un om cât se poate de ok.

kinga

Post by kinga » 18 Feb 2009, 15:18

Piorel wrote:Depinde de la om la om scumpi. Eu îl aștept pe gavril în sistem, părea un om cât se poate de ok.
daaaaaaaaaaaaa.. asa este....
ma refer la prima parte a mesajului ...
partea a II-a nu comentez.... :lol: :lol: :lol: :lol:

serafim

Post by serafim » 18 Feb 2009, 18:41

:-D :-D :-D
pai draga Piorel nu numai Gavril si Arian au disparut ci in mare parte toti cei care "au intrat in sistem " cum zici tu....
daca, acest site le-a fost folositor la admitere, sprijin moral, etc....sa nu despicam firul in patru si au acumulat o experienta...macar sa ne-o impartaseasca si noua ! :grin:

piorel

Post by piorel » 18 Feb 2009, 18:45

Consider că nu au făcut rău.

serafim

Post by serafim » 18 Feb 2009, 19:08

Piorel wrote:Consider că nu au făcut rău.
????????????????????????????????????????????????????????????????????
explicatie

cyclop

Post by cyclop » 18 Feb 2009, 19:34

Poate că nu mai e timp de altele după ce intri în magistratură. Sau poate că, în timp, discuţiile de pe forum s-au schimbat si formul nu mai e aşa atractiv. Fiecare are motivaţia lui, asta e clar.
M-aş bucura, însă, să nu mergeţi mereu pe supoziţia că, odată ajunşi într-o anumită poziţie, oamenii îşi uită prietenii. Nu toată lumea e de rea credinţă.

serafim

Post by serafim » 18 Feb 2009, 19:44

:-D :-D :-D
Cyclop draga cum iti explici asta la 20-30 de forumisti daca nu mai multi ????
Hai daca era vorba de 5-10 poate ii si compatimeam de cat de mult invata, lucra etc. dar.... fiecare asta facem muncim ...
nu iesi des pe forum dar macar odata pe saptamana postez ceva...ajut pe altul sau...macar incerc.....asa ca......

MedEx

Post by MedEx » 18 Feb 2009, 20:57

Sper ca nu intru iar ca musca in lapte! Eu cred ca acest forum ar fi pentru ei o relaxare, daca l-ar citi sau ar posta, chiar daca mai rar.
Apoi de unde ideea ca ajuns judecator le stii pe toate?!
Cred ca in unele spete forumul ar ajuta mult! Ca judecator nu cred ca ai timp de citit si cautat toate chichitele pe care juristii si avocatii buni le stiu!
Intotdeuna vom invata unii de la altii: noi de la ei, ei de la noi!
Pana una alta invat si eu poate iau!

Post Reply