PRIVARE DE SPOR DE VECHIME

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
simmyd82

PRIVARE DE SPOR DE VECHIME

Post by simmyd82 » 17 Feb 2009, 14:39

Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea situatie:pana la 1 septembrie 2008 am lucrat in invatamant (incepand cu 1 septembrie 2002),cand am demisionat pentru a ma angaja la o firma de contabilitate.Problema este ca am aflat abia acum ca mie mi se cuvenea un spor de vechime de 10% incepand cu 1 octombrie 2007(aveam 5 ani si o luna vechime).Nu am primit acest spor (sporul de vechime a fost de 5%),ba mai mult,am vorbit cu directoarea si mi-a zis ca nu mi-l poate acorda retroactiv,deoarece nu mai sunt angajata lor si-n plus e vina mea ca nu am anuntat ca am implinit 5 ani in campul muncii.Mentionez ca toate cartile de munca ale angajatilor din gradinita (pentru ca am lucrat ca educatoare-titulara) erau incuiate in biroul directoarei,iar contabila,desi era platita sa desfasoare o jumatate de norma in gradinita noastra,nu calca niciodata pe acolo("problemele" se rezolvau telefonic).Intrebarea mea este cui ma pot adresa pentru a recupera acesti bani si pentru a-mi fi operata CORECT cartea de munca.Multumesc tare mult!

Post Reply