CAUT AVOCAT REVENDICARE
CAUT AVOCAT REVENDICARE
CAUT AVOCAT REVENDICARE IMOBIL BUCURESTI
caut avocat:
-cu experienta in revendicari imobile,
-virsta peste 50 de ani
-vechime in barou peste 20 de ani
-forma de organizare numai cabinet individual independent, nu firme sau societati
Rog pe domnii avocati mai tineri sa recomande un avocat cu profilul indicat si sa indice datele de contact.
Va multumesc,
caut avocat:
-virsta peste 50 de ani
-forma de organizare numai cabinet individual independent, nu firme sau societati
Rog pe domnii avocati mai tineri sa recomande un avocat cu profilul indicat si sa indice datele de contact.
Va multumesc,
Re: CAUT AVOCAT REVENDICARE
revendicare wrote:CAUT AVOCAT REVENDICARE IMOBIL BUCURESTI
caut avocat:
-virsta peste 50 de ani
Va multumesc,

ioai...
garantat castigi procesu...

deci.. doamnele si domnisoarele avocate sa nu se pronunte....
daaaaaaaaaa
ai uitat.. nr. de pantof... inaltime, greutate, etccccccccc
hmmmmmm
topic dedicat avocatilor
la o plangere contraventionala trebuie neaparat sa se citeze ambele societati de asigurare a partilor implicate intr-un accident ? ca judecatoarea mi-a cerut ca la urmatorul termen sa fac dovada societatii de asig a celeilalte parti ca sa o citeze.
doar avocatii tineri sa-mi raspunda

la o plangere contraventionala trebuie neaparat sa se citeze ambele societati de asigurare a partilor implicate intr-un accident ? ca judecatoarea mi-a cerut ca la urmatorul termen sa fac dovada societatii de asig a celeilalte parti ca sa o citeze.
doar avocatii tineri sa-mi raspunda

Atat OG 2/2001 cat si OUG 195/2002 prevede necesitatea ca in cazul unui incident rutier, la solutionarea unei plangeri contraventionale trebuie citati atat persoana implivcata in incident alaturi de petent cat si societatile de asigurari. Pe procesul verbal de contraventie sunt mentionate societatile de asigurari.