Ce salarii in Brasov?

Ce vreti sa mai vedeti pe acest sit?
Post Reply
Ovidiu

Ce salarii in Brasov?

Post by Ovidiu » 01 Apr 2008, 11:16

Salutare! Eu contemplu posibilitatea de a-mi schimba locatia job-ului si printre optiuni este si Brasovul. Stie cineva cam ce salarii se dau in Bv pentru un jurist cu 2-3 ani de experienta? Cu aproximatie bineinteles...
In Bucuresti stiu ca sunt pe la 600-700 de euro...
Mersi!

serafim

Post by serafim » 01 Apr 2008, 20:05

:-D sa-mi spui si mie...cand afli

victo

Post by victo » 08 Feb 2009, 17:31

ar fi bine sa se dea asfel de salarii.Apropopo stie cineva pentru functionarii publici din administratie publica le mai dau ceva la salarii???

alex

Post by alex » 08 Feb 2009, 17:42

Se pare ca doar al 13-lea.
Sunt insa nenumarate cauze pe rol privind cele doua suplimente de 25%, suplimentul postului si cel al treptei de salarizare.Colegi de-ai mei au castigat retroactiv, din 2005 aceste sporuri in instanta, au hot def. si irev.

victo

Post by victo » 08 Feb 2009, 20:33

alex, al 13-lea l-am luat cit despre acel procent de 25% pentru suplimentul postului si al treptei de salarizare nu am facut actiune, dar daca vrei trimite si mie actiunea.Eu si colegii mei din primarie al facut actiuni pentru dispozitiv, fidelitate si le-am cistigat. Ar mai fi si alte sporuri dar inca nu am gasit model pentru actiune si nu stiu daca ne vor mai da cistig de cauza

alex

Post by alex » 08 Feb 2009, 20:38

imi pare ca am la birou actiunea, eventual scanata, nu eu am promovat-o, pt noi a facut-o sindicatul. Ma uit maine. Spor de dispozitiv si fidelitate? fain, esti consilier juridic?

serafim

Post by serafim » 08 Feb 2009, 23:30

dar tu ce esti alex ? :x

alex

Post by alex » 09 Feb 2009, 10:10

consilier juridic (stagiar),
ideea e ca la noi pot uita astfel de sporuri, nu mi le-ar aproba nimeni, mai ales din prisma faptului ca ar creea un precedent pentru colegii din celelalte centre judetene ale institutiei, si n-as vrea sa fac valuri.

victo

Post by victo » 09 Feb 2009, 17:47

alex, unde lucrezi? eu sunt inspector de specialitate la o comuna
daca vrei actiunea pentru dispozitiv si fidelitate ti le pot trimite miine de la birou :roll:

serafim

Post by serafim » 09 Feb 2009, 21:43

Alex ...propun sa faci valuri altfel te iau aia de prost !!!
solicita frumos drepturile si le spui ca in caz contrar vei fi nevoi sa apelezi la instanta !!! MERITAAAA! :-P

alex

Post by alex » 10 Feb 2009, 00:35

Multzam de sustinere, ma voi gandi la asta.

Post Reply