nici un post de magistrat vacant nu se va mai ocupa in 2009/
nici un post de magistrat vacant nu se va mai ocupa in 2009/
Acesta este titlul unui articol, il gasiti publicat azi pe home page a unei televiziuni private. Dati un search cu google dupa titlu si gasiti. Stirea e aparuta azi, sursa CSM. Normal ar fi ca auditorii sa nu intre in categorie... Pareri?
Putetii intra pe site-ul CSM la sectiunea relatii cu mass-media si accesati "comunicate de presa".Este al doilea document intitulat "Managementul resurselor umane 2008".Decizia CSM prin care s-a luat aceasta masura de suspendare a ocuparii posturilor vacante in magistratura inca nu a fost publicata pe site , dar probabil o vor vor publica in urm zile.
Oricum, e suficient si acest comunicat de presa facut de purtatorul de cuvant al CSM pt a va da seama ca nu se va mai tine concursul din martie...
Oricum, e suficient si acest comunicat de presa facut de purtatorul de cuvant al CSM pt a va da seama ca nu se va mai tine concursul din martie...

e o decizie pripita si aberanta. sigur se va reveni asupra ei. sunt sute de posturi vacante, fara a mai lua in calcul valul de pensionari din 2008. nu pot extermina magistratii existenti, care oricum sunt depasiti de volumul fantastic de munca. se va ajunge la proteste, daca nu le vine mintea la cap!

Te speriasi, nu?
lasase i deoparte cartile si ti ai spus: "ma sa mare! ce ghinionul dracu! nu se mai da nenorocirea asta de examen", insa ... pe de alta parte: "offf...bine ca nu se da acum, ca mi se luase de citit" ... iar acum..."aoleu!..iar trebuie sa incep sa ma apuc sa incerc sa invat ca sa ma duc sa iau examenul". nu?
ce figura esti! cred ca oftasi si te umflasi si desumflasi...din cauza astora.
iti urez... Atentie! de asta e mai multa nevoie decat de succes si bafta.
lasase i deoparte cartile si ti ai spus: "ma sa mare! ce ghinionul dracu! nu se mai da nenorocirea asta de examen", insa ... pe de alta parte: "offf...bine ca nu se da acum, ca mi se luase de citit" ... iar acum..."aoleu!..iar trebuie sa incep sa ma apuc sa incerc sa invat ca sa ma duc sa iau examenul". nu?
ce figura esti! cred ca oftasi si te umflasi si desumflasi...din cauza astora.
iti urez... Atentie! de asta e mai multa nevoie decat de succes si bafta.