nici un post de magistrat vacant nu se va mai ocupa in 2009/

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
misa

nici un post de magistrat vacant nu se va mai ocupa in 2009/

Post by misa » 07 Jan 2009, 11:57

Acesta este titlul unui articol, il gasiti publicat azi pe home page a unei televiziuni private. Dati un search cu google dupa titlu si gasiti. Stirea e aparuta azi, sursa CSM. Normal ar fi ca auditorii sa nu intre in categorie... Pareri?

sibila

Post by sibila » 07 Jan 2009, 16:22

Am citit. Dureros. Are cineva un link la decizia CSM despre care se vorbeste?

costy

Post by costy » 07 Jan 2009, 17:23

Putetii intra pe site-ul CSM la sectiunea relatii cu mass-media si accesati "comunicate de presa".Este al doilea document intitulat "Managementul resurselor umane 2008".Decizia CSM prin care s-a luat aceasta masura de suspendare a ocuparii posturilor vacante in magistratura inca nu a fost publicata pe site , dar probabil o vor vor publica in urm zile.
Oricum, e suficient si acest comunicat de presa facut de purtatorul de cuvant al CSM pt a va da seama ca nu se va mai tine concursul din martie... :mad:

cory_pisycutz06

Post by cory_pisycutz06 » 07 Jan 2009, 19:38

e o decizie pripita si aberanta. sigur se va reveni asupra ei. sunt sute de posturi vacante, fara a mai lua in calcul valul de pensionari din 2008. nu pot extermina magistratii existenti, care oricum sunt depasiti de volumul fantastic de munca. se va ajunge la proteste, daca nu le vine mintea la cap!

luc4s

Post by luc4s » 08 Jan 2009, 02:07

Mi-au taiat astia cheful de invatat.
Dar nu ma las.
Speranta moare ultima.

serafim

Post by serafim » 08 Jan 2009, 09:38

Luc4s wrote:Mi-au taiat astia cheful de invatat.
Dar nu ma las.
Speranta moare ultima.
mai ales daca asa o chema... si ii nascuta dupa 2000 si nu in 1900 toamna... :grin:

danielliviu74

Post by danielliviu74 » 03 Feb 2009, 20:56

:!: :!: eu am primit bete in roate cand doream sa dau la probatiune si nici nu era concurenta.Am facut si practica dar de mult doream sa dau si la INM ,,,dar stiam mafia de peste 60% din locuri sunt cumparate si imi storceam vlaga cu o concurenta catastrofala de 10 pe un loc,,,acum cati concurenti sunt??????oare?colegul meu care a invatat 3 ani a luat si este pus in post de ministrul justitiei....dar a invatat 3 ani dragul tatii,,,,trebuie sa ai pe cineva sa te intretina,,,si o alta bomba nu se mai scot la concurs,,,,groaznic.Colegul meu avocat din Bucuresti nu vrea dusmani,,,ca dorea sa fie procuror dar nu mai vrea...va fi din ce in ce mai greu in munca cu maldare de dosare care sunt deseori grele si fara probe...dar dreptate la tribunal nu va fi niciodata

luc4s

Post by luc4s » 03 Feb 2009, 23:10

la naiba,era primul topic, nu m-am uitat la data si iar am crezut ca au revenit astia si nu organizeaza concursul :)

ignite

Post by ignite » 03 Feb 2009, 23:38

Te speriasi, nu?

lasase i deoparte cartile si ti ai spus: "ma sa mare! ce ghinionul dracu! nu se mai da nenorocirea asta de examen", insa ... pe de alta parte: "offf...bine ca nu se da acum, ca mi se luase de citit" ... iar acum..."aoleu!..iar trebuie sa incep sa ma apuc sa incerc sa invat ca sa ma duc sa iau examenul". nu?

ce figura esti! cred ca oftasi si te umflasi si desumflasi...din cauza astora.

iti urez... Atentie! de asta e mai multa nevoie decat de succes si bafta.

luc4s

Post by luc4s » 04 Feb 2009, 16:29

Merci mult :)

Post Reply