Accident (usor cu victima) si N.U.P.

Discutii privind Codul Rutier, contraventii si probleme conexe, Dreptul Transporturilor, etc
Post Reply
rocket1982

Accident (usor cu victima) si N.U.P.

Post by rocket1982 » 07 Jan 2009, 16:05

Am avut un accident cu victima ,pe 13 martie 2008 pe DN 13 langa brasov .... victima (prietena in curand sotie ) pe locul din spate ...si a fisurat calcaiul si a primit 45 de zile de ingrijiri medico legale .

Victima a declarat in fata politistilor ca nu are nici pretentie ..etc ...
Am inteles ca astept sa primesc N.U.P. ...dar il astept de cca 10 luni ......
Nu pot circula pt ca nu am dovada ..ar trebuii sa o iau de la brasov ... dar numai drumul e 200 de lei de unde ma aflu pana acolo ..

Ce pot face sa imi recapat permisul .. sau sa urgentez cumva aceasta situatie ... spre a fi rezolvat in favoarea sau defavoarea mea...

Un avocat bun ...un sfat ... orice... totusi au trecut 10 luni ...
Exista vre un termen legal in care se efectueaza cercetarea ..etc..
Multumesc anticipat ...

serafim

Post by serafim » 08 Jan 2009, 09:55

suna la politie si intereseazate
dar
ma intereseaza asa pt. mine prietena... a depus certificatul medico legal la dosar ??? a renuntat in scris la pretentii la politie ?

rocket1982

Post by rocket1982 » 08 Jan 2009, 10:20

serafim wrote:suna la politie si intereseazate
dar
ma intereseaza asa pt. mine prietena... a depus certificatul medico legal la dosar ??? a renuntat in scris la pretentii la politie ?

da .. a fost personal acolo si a dat o declaratie ...percum ca nu are nici o pretentie ....

de ...certificat medico legal nu la depus ea ..cred ca in urma ..anuntarii accidentului de catre 112 ..s au autosesizat si au facut ei aceste demersuri ...

Melinda

Post by Melinda » 10 Jan 2009, 15:51

Poti solicita ADEVERINTA prin care se dispune prelungirea dreptului de a circula pe o perioda de 30 de zile, eliberata ca urmare a retinerii permisului de conducere.

Adeverinta se elibereaza de catre procuror si se depune la politia rutiere.

Post Reply