Semnatura falsa

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
Post Reply
dya_68

Semnatura falsa

Post by dya_68 » 02 Dec 2008, 14:12

Buna ziua tuturor membrilor acestei dsitinse comunitati. As avea nevoie de un sfat de la domniile voastre intr-o problema suficient de delicata si de neplacuta, incat sa fiu nevoita sa cer o parere avizata.Asadar: in anul 2004 am facut o firma ( care functioneaza si in prezent) , pentru intocmirea actelor infiintarii firmei am apelat la serviciile unei doamne care facea acest lucru in mod frecvent , contra cost si pentru alte persoane. Asa stand lucrurile, pot doar sa presupun ca la momentul in care am infiintat firma , doamnei i-au ramas, sau si-a facut ea, nu stiu, copii dupa CUI, precum si dupa statut. In data de 21 noiembrie a.c, stupoare !!!! primesc de la Casa Judeteana de Pensii o somatie, si un titlu executoriu, in care sunt anuntata ca am o restanta de plata in cuantum de 4500 de lei !!!!! Am fost ferm convinsa ca nu poate fi decat o greseala, in conditiile in care eu nu am incheiat niciodata nici un fel de contract de asigurare cu casa de pensii. A doua zi, urgent am mers sa rezolv desigur aceasta neintelegere, dupa cum am tratat eu acest fapt in mintea mea......Mi-a fost rau cand am vazut ca oficianta de acolo imi arata o declaratie de asigurare facuta in numele meu, datata 1 dec. 2005, copie dupa CUI , precum si copie dupa statutul firmei.....

Asa stand lucrurile, dupa "" sapaturile "" de rigoare, caci desigur, prima persoana pe care am suspectat-o ca fiind posibil sa fi facut aceasta declaratie, in numele meu, si fara ca eu sa stiu despre acest lucru, a fost contabila mea, doar ca nici scrisul de pe declaratia de asigurat, precum si semnatura mea nu erau ale ei, si cu atat mai putin ale mele.....In fine, aceasta femeie, despre care am pomenit la inceputul acestei postari, SI-A PERMIS, nu stiu de ce, sa mearga ea de capul ei, fara ca sa ma intrebe si fara sa imi ceara acordul si mi-a intocmit aceasta declaratie de asigurat in anul 2005, fara ca nici macar sa ma anunte ca a facut acest lucru, pentru ca daca as fi stiut in timp util, fie imi plateam acele dari, fie renuntam , cert este ca nu se ajungea la un astfel de debit.......

Primul meu imbold a fost si este de fapt sa o dau in judecata pe aceasta individa, pentru ca mi-a falificat scrisul si semnatura, sau sa contest in instanta legalitatea acelui contract de asigurat....chiar nu stiu incotro sa o apuc.....Astept niste sfaturi, cu deosbita consideratie

Post Reply