RUGĂMINTE CELOR CARE AU REUŞIT LA I.N.M.!

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
Saint-ex

RUGĂMINTE CELOR CARE AU REUŞIT LA I.N.M.!

Post by Saint-ex » 19 Sep 2008, 17:57

Stimaţi Colegi-de forum- care aţi reuşit la examenul de admitere la INM!
Vă rog frumos, şi, în asentimentul meu cred că sunt şi alţi forumişti care vor să suţină la anul examenul de admitere la INM., să ne împărtăşiţi şi nouă din experienţa dvs., cum aţi reuşit să ajungeţi aici, de câte ori aţi încercat, cum aţi învăţat, după ce manuale, câte ore pe zi, cum aţi abordat examenul de admitere etc., tot ceea ce dvs. consideraţi că ne-ar fi de folos şi nouă, celor care aspirăm să devenim magistraţi.
Mă bucur ptr. reuşita voastră, vă felicit sincer şi vă apreciez.
Cu stimă, consideraţie şi respect,Saint-ex.
Mulţumim anticipat.

probono

Post by probono » 20 Sep 2008, 12:16

cred ca va trebui sa treci singur prin aceasta experienta .....nu exista o reteta care sa iti spuna ce ingrediente sa pui si in ce cantitate...........ca papitul nu e nimeni............bafta

parole

Post by parole » 20 Sep 2008, 12:36

Saint-ex sau INM cum te numesti pe avocatnet.ro :mrgreen: , reteta e simpla, in primul rand munca, dublata iarasi de munca si nu in ultimul rand, tot munca. :-P Nu este coleg pe care sa-l intrebi si sa nu-ti raspunda ca a invatat de ordinul lunilor de zile. Raspunsurile difera doar in privinta numarului de luni de zile. Lunile de stat la birou sunt esentiale ca sa-ti inradacinezi in mod corect si logic materia de invatat. Ultima saptamana e esentiala, cum zicea si Giovanni undeva, la fel cum la orice tip de examen zilele premergatoare sunt cele mai importante. Atunci trebuie intrat in forta pe coduri, in special la proceduri, si cu si mai multa aplecare pe procedura penala. La civil substantial e o greseala sa mai repeti in ultima saptamana. Ce n-ai priceput/retinut pana atunci, nu mai recuperezi in ultima saptamana. Deci din discutiile cu altii, nu doar din experienta mea, exista cel putin doua solutii retetare.

1. Inveti ca inecatu :grin:
2. Devorezi procedurile in ultima saptamana. :-P

gavril

Post by gavril » 20 Sep 2008, 12:56

1. repetitia e mama invataturii
2. pofta de invatat vine invatand
3. invata sa accepti si posibilitatea esecului
3.1. persevereaza. (am un prieten care spunea: "ce intarzie nu inseamna ca nu vine". PS: a intrat si el anun asta, dupa 4 incercari esuate).

michelle

Post by michelle » 22 Sep 2008, 12:51

EU PROPUN UN PLAN COMUN DE ATAC LA "MATERIE". CE SPUI, SAINT-EX, SUBSCRII?

Kateri

Post by Kateri » 21 Nov 2008, 17:25

Poansa subscrie si altcineva???
Ca eu subscriu..!!

cleopatra71

Post by cleopatra71 » 21 Nov 2008, 22:57

Ma bucur ca mai sunt si altii ca mine. Sincer nu este totul sa inveti. Sunt convinsa ca cel putin jumatate din cei care au dat examen in 2 nov. au invatat. Daca ai reusit sa treci de nota 5 totul este Ok Acum trebuie doar sa finisezi ceea ce e brut in minte. Eu cred ca cel mai greu lucru este sa-ti stapanesti emotiile din timpul examenului. Cum se face ca dupa examen ajungi acasa pui mana pe oricare grila vrei si rezolvi 80% din ea.
Secretul sta in puterea de stapanire si firea omului. Cei emotivi vor munci mai mult si vor da examen de mai multe ori.Cei care stiu ca nu au nimic de pierdut se concentreaza mai bine si dau totul din ei la examen. Eu nu am luat examenul fiindca sunt emotiva. O jumatate de ora din examen a trebuit sa stau si sa-mi revin; imi era rau ameteam ; imi venea sa lesin. Am luat doar nota 6 Patru spete m-au despartit de nota de intrare. Fiindca examenul l-am inceput cu rezolvarea spetelor, 10 din ele le-am gresit.
Concluzia: nu trebuia sa incep cu ele.

Post Reply