Furt

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
sky

Furt

Post by sky » 04 Nov 2008, 12:33

In luna septembrie fiul meu (18 ani )impreuna cu alt individ (17 ani)au faptuit un furt din locuinta. Au furat bunuri in valoare de aprox.50 mil lei vechi. Un al treilea individ (35 ani )a aflat si ia trimis din nou acolo sa ia si alte bunuri de valoare mult mai mare ( ATV,motocultor,semantoare...etc) bunuri in valoare de aprox. 300 milioane. In momentul in care fiul meu a ajuns la politie a recunoscut furtul,si a prezentat si niste sms-uri prin care era ca o corespondenta intre ei, in timp ce unii erau in locuinta iar celant ii intreba ce mai e prin casa si le spunea ce sa ia de acolo. Mai exista de asemni o inregistrare audio, in momentul in care fiul meu ii spune acestuia (cel mare ,care ia trimis) ca a fost chemat la politie,iar acesta ii spune sa nu recunoasca nimic,sa stearga toate mesajele lor,si sa-l stearga si din agenda telefonica. Bunurile pe care le-au furat prima oara au fost recuperate in intregime. Cele luate ulterior pana in acest moment nu au fast recuperate. Cel de al treilea spunand ca a fost un simplu cumparator. Mentionez ca,casa (scuzati cacofonia ) nu a mai fost vizitata de propietar de aproximativ 3 ani de zile,iar politia are informatii ca de acolo au fost sustrase si alte bunuri (de valoare mai mica ) in ultimii doi ani, de catre sateni.De la pomi scosi din pamant, la tevi si alte fiare pe care satenii le vindeau tiganilor in schimb cu tigai si cratite.
Intrebarea mea este...la ce sa ma astept ? In cazul cel mai bun,si in cazul cel mai rau.

Va multumesc.

ignite

Post by ignite » 06 Nov 2008, 20:39

IN CAZUL CEL MAI RAU CARE NU ESTE DIFERIT DE CAZUL CEL MAI BUN...LA O FRUMOASA CONDAMNARE PENTRU FURT CALIFICAT.

Post Reply