CONTRACT DE MUNCA DURATA DETERMINATA DE 3 LUNI

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
MihaelaAP

CONTRACT DE MUNCA DURATA DETERMINATA DE 3 LUNI

Post by MihaelaAP » 29 Oct 2008, 01:48

Buna seara,

Am lucrat pe durata determinata de 3 luni pana acum 8 zile la o firma.
Contractul pe durata determinata a incetat la data la care era prevazut sa se incheie.

Am urmatoarele nelamuriri:
- nu am primit fisa de lichidare - este in regula ?
- nu am primit nici o decizie de incetare a contractului - si acest lucru este ok ?
Referitor la decizie am intrebat angajatorul daca urmeaza sa mi se inmaneze acest document, mi s-a raspuns ca in termen de 5 zile conform legii. Cele 5 zile au trecut...si nu am primit nimic. Cum ma sfatuiti sa procedez in continuare ?
- salariul corespunzator ultimei luni lucrate mi s-a spus ca urmeaza sa mi se dea in ziua de salariu...pe 10 nov, cu toate ca eu am solicitat drepturile banesti aferente chiar in ziua in care se incheia contractul. Nici asupra acestui aspect nu sunt lamurita...

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

M.

dana_lavinia

Post by dana_lavinia » 30 Oct 2008, 18:58

In mod normal la incetarea contractului de munca pe durata determinata nu trebuie emisa decizie de incetare.
Cei de la ITM am inteles insa, ca doresc asa ceva. Deci, chiar daca nu ai primit decizie nu este nicio problema, decat in situatia in care cartea ta de munca este la ITM si acestia solicita acea decizie ca sa o opereze in cartea de munca.

Salariul ti se plateste la data de salariu, nu la incetarea contractului de munca.

Post Reply