Postez aici in speranta ca pot primi ceva sfaturi de la persoane autorizate.
Iata problema: am lucrat la o companie de transporturi de agregate, ca gestionar, din Nov. 2007 pana in Iul. 2008.Pe toata perioada desfasurarii contractului individual de munca, in fiecare luna,la a doua chenzina, mi s-a oprit o garantie din salariu.In iulie mi-am depus demisia.Am facut o cerere prin care solicit restituirea garantiei, oprite in toata aceasta perioada, conform contractului de garantie incheiat intre mine si companie.Acesti bani nu mi s-au mai dat, desi :nota de lichidare s-a intocmit cu semnaturile tuturor departamenteleor fara a avea retineri din salariu, pe toata durata desfasurarii CIM, pe fluturasul care insoteste lichidarea nu a existat vreo penalizare si nici vreo hartie intocmita in acest sens.Deci totul in regula.Acum, cand am ajuns fata in fata cu patronul companiei pt a semna cererea de restituire a garantiei, dansul imi spune ca nu imi restituie garantie si inventeaza o problema pt care spune ca ma va penaliza pe mine.Nu numai atat dar nota de lichidare este datata cu 22 iulie 2008 iar dl. patron imi spune ca va transmite juristului sa intocmeasca o hartie, pt a ma penaliza, astazi, in data de 15.august.2008. Ce i de facut...cum pot sa mi recuperaez banii si mandria ranita?