Buna sa va fie inima tuturor!
As dori sa rog si eu pe prea luminatii care la aceasta ora cunosc amanunte in legatura cu Admiterea din vara la INM (orice fel de amanunte - nr. de locuri, aspecte privind tematica, conditiile de concurs etc.) sa le impartaseasca si unui umil (deocamdata) aspirant la unul dintre locurile de pe listele castigatoare! Stiu ca s-a mai tot discutat pe marginea acestui subiect, dar ma gandeam sa sistematizam un pic informatiile, in masura in care este posibil acum.
Se confirma oare faptul ca va fi permis accesul cu instrumente precum Coduri, legi etc.?
Cum nu mai am rabdare, va multumesc din acest moment...
Despre Admiterea din vara la INM
1.accesul cu coduri sau alte acte normative va fi permis doar la concursul pentru admiterea in magistratura a persoanelor care au vechime in functii juridice de cel putin 5 ani.doar regulamentul de organizare a acestiu concurs este modificat momentan.
regulamentul pentru recrutarea magistratilor in urma promovarii concursului organizat de INM nu s-a modificat.
eu cred ca la INM nu se va permite accesul cu coduri sau alte acte normative.
2. se pare ca pana la concursul organizat, probabil in august, nu va intra in vigoare noul cod penal(cu toate ca ar trebui sa intre in vigoare ).
oricum,ar trebui sa cunoastem acest aspect atunci cand se va publica tematica (cu 90 de zile anterioare concursului).
eu,cel putin studiez dupa codul penal actual.
3.este prematur sa vorbim acum despre numarul de locuri
4.tematica pentru concurs cred ca va ramane in linii mari neschimbata.
mult spor la invatat!!!
trebuie sa stim tot!!!
regulamentul pentru recrutarea magistratilor in urma promovarii concursului organizat de INM nu s-a modificat.
eu cred ca la INM nu se va permite accesul cu coduri sau alte acte normative.
2. se pare ca pana la concursul organizat, probabil in august, nu va intra in vigoare noul cod penal(cu toate ca ar trebui sa intre in vigoare ).
oricum,ar trebui sa cunoastem acest aspect atunci cand se va publica tematica (cu 90 de zile anterioare concursului).
eu,cel putin studiez dupa codul penal actual.
3.este prematur sa vorbim acum despre numarul de locuri
4.tematica pentru concurs cred ca va ramane in linii mari neschimbata.
mult spor la invatat!!!
trebuie sa stim tot!!!
eu stiu (din mof 575/29.iun.2004) ca noul cod penal "intra in vigoare la un an de la data publicarii in mof", iar ex va avea loc in august la sfarsit. nu stiu sa se fi publicat ceva in legatura cu prelungirea datei la care va intra in vigoare.
din cate am inteles (iar la master-ul de drept penal prof. neagu a predat deja dreptul penal conform noului cod penal) materia pentru ex de admitere cuprinde obligatoriu toate actele normative in vigoare
din cate am inteles (iar la master-ul de drept penal prof. neagu a predat deja dreptul penal conform noului cod penal) materia pentru ex de admitere cuprinde obligatoriu toate actele normative in vigoare