Numele meu este Daniela Georgescu si tocmai am terminat primul an in cadrul Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti. Da, stiu, poate va intrebati ce caut pe acest forum, data fiind experienta inexistenta in materie. Ei bine, as dori sa va adresez o intrebare. Dupa cum stiti si voi, la sfarsitul primului an de studiu in domeniul juridic, este nevoie si de realizarea unei perioade de practica intr-un cabinet de avocatura, la o instanta judecatoreasca s.a.md. Problema cu care ma confrunt eu este probabil una de notorietate in randul studentilor la Drept: locul in care se va desfasura practica, evident. Eu,una, nu am cunostinte sau rude care sa imi poata oferi o mana de ajutor in aceasta privinta. De aceea, as dori sa va intreb daca exista cineva care ar "gazdui" un proaspat student pt o peridoada de cel mult o luna ( adeverinta de desfasurare a practicii trebuind sa ateste, de altfel, o perioada de 2 saptamani in acest sens). Nu mi-as dori sa primesc calificativul "respins" la sectiunea "Practica de specialitate"

Tin sa precizez ca locuiesc in Bucuresti, asa ca ar fi extraordinar daca as gasi pe cineva disponibil in aceasta localitate.
Va multumesc tare mult si va urez o zi buna!