Buna ziua tuturor. As avea nevoie de ajutor in urmatoarea problema, care imi da batai de cap de cel putin 1 an.
In anul 1986 a fost aprobata de catre Biroul executiv al Consiliului de Conducere al Departamentului Cai Ferate ,o investitie constand in Locuinte de serviciu pentru angajatii S.C. X S.A. In urma acestei aprobari societatea a trecut la construirea unui bloc de locuinte de serviciu pe numele societatii avut in 1986. Prin arhivele societatii am gasit Autorizatia de Constructie a blocului precum si un proces verbal de receptie preliminara a acestuia. In anul 1992 societatea si-a schimbat denumirea , vanzand prin efectul Decretului Lege nr. 61/1990 , parte din aceste locuinte , chirisilor- salariati ai societatii. Mai putin 1 apartament. Acest apartament este intabulat, are numar top si toate cele , insa apare ca proprietate a statului. Problema este ca OCOT nu-mi avizeaza documentatia cadastrala pentru apartament si astfel nu pot intabula dreptul societatii de proprietate asupra apartamentului, pe motiv ca nu am contract de vanzare cumparare. In conditiile in care apartamentul a fost construit din fonduri proprii , cum se poate sa m-i se ceara contract de vanzare cumparare?
Ce se poate face sa reusesc sa imi intabulez dreptul de proprietate, in conditiile in care am ordinul prefectului pentru teren, autorizatie de construire, proces verbal receptie si certificat de neurmarire fiscala? Sincer am ajuns la capatul puterilor si chiar nu mai stiu cum sa fac. Mi-ar prinde bine un sfat intrucat nu ma mai inteleg cu cei de la Cadastru.
Va multumesc din suflet
AJUTOR!!