ce avem noi aici...?

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
mariusms

Post by mariusms » 30 May 2008, 22:06

agenda wrote:
mariusms wrote:Referitor la forma intentiei indirecte in cazul furtului, am gasit o speta despre talharie la care au achiestat G. Antoniu, C. Bulai, A. Filipas, C. Mitrache si altii (in Practica judiciara penala vol. III, 1992, com. 2, p. 126):
"savarsirea unor acte de violenta pentru a sustrage un bun, spre a determina victima sa restituie ori sa achite o datorie implica si reprezentarea faptului ca, prin neindeplinirea conditiei, bunul va ramane definitiv in posesia faptuitorului, scop pe care acesta il urmareste (daca victima nu va fi receptiva la conditia impusa)."
Deci, cum corect au sesizat unii antevorbitori, teoria apropriatiunii e de baza la furt.
in alte cuvinte tu si parole sunteti de acord :-D :-D :-D
Ca si in speta noastra, faptuitorul are o intentie indirecta de a ramane cu bunul, my sweet. :floare:

mariusms

Post by mariusms » 30 May 2008, 22:07

parole wrote: Hai mei fa-te manga, ca un cocalar, pardon gabor, profesionist ce esti.
Diferenta dintre noi este ca a doua zi eu ma trezesc. La tine este un status qvo. :grin:

krisstina

Post by krisstina » 30 May 2008, 22:14

Obiectul juridic special adiacent al infracţiunii de talharie este determinat si de valoarea sociala aparata - libertate, integritatea corporala, sanatatea, viata victimei, care, in speta, nu sunt amenintate.

Este furt: autorul a deposedat, s-a imposedat, furtul s-a consumat.

mariusms

Post by mariusms » 30 May 2008, 22:30

krisstina wrote:Obiectul juridic special adiacent al infracţiunii de talharie este determinat si de valoarea sociala aparata - libertate, integritatea corporala, sanatatea, viata victimei, care, in speta, nu sunt amenintate.

Este furt: autorul a deposedat, s-a imposedat, furtul s-a consumat.
:aplauze: se vede cine cunoaste. :floare:

agenda

Post by agenda » 30 May 2008, 22:33

mariusms wrote:
agenda wrote:
mariusms wrote:Referitor la forma intentiei indirecte in cazul furtului, am gasit o speta despre talharie la care au achiestat G. Antoniu, C. Bulai, A. Filipas, C. Mitrache si altii (in Practica judiciara penala vol. III, 1992, com. 2, p. 126):
"savarsirea unor acte de violenta pentru a sustrage un bun, spre a determina victima sa restituie ori sa achite o datorie implica si reprezentarea faptului ca, prin neindeplinirea conditiei, bunul va ramane definitiv in posesia faptuitorului, scop pe care acesta il urmareste (daca victima nu va fi receptiva la conditia impusa)."
Deci, cum corect au sesizat unii antevorbitori, teoria apropriatiunii e de baza la furt.
in alte cuvinte tu si parole sunteti de acord :-D :-D :-D
Ca si in speta noastra, faptuitorul are o intentie indirecta de a ramane cu bunul, my sweet. :floare:
ca prima fapta e furt ...ma refeream

pfui ce mai speriat cu avatarul tau :-D

felicitari! :floare:
(daca asta e reactia si la avatarul meu ...o sa il schimb rapid :-D )

mariusms

Post by mariusms » 30 May 2008, 22:35

Si eu care voiam sa fiu cat mai aproape de tineee ! Cum sa-l schimbi? :-? :floare:

agenda

Post by agenda » 30 May 2008, 22:38

:floare: :floare: ce zici? parca e mai bine putin :razz:

mariusms

Post by mariusms » 30 May 2008, 22:41

Te prinde bine luciul azuriu. Imi face pofta de mancare. :evil:

agenda

Post by agenda » 30 May 2008, 22:51

mariusms wrote:Te prinde bine luciul azuriu. Imi face pofta de mancare. :evil:
:-D uite asta se potriveste cu avatarul tau......ca tot era vorba de apropriere :evil: :evil: :-D
:kiss: :floare:

ursu

Post by ursu » 30 May 2008, 22:54

Nuuuuuuuuuuu...ajenduuuuuu..pls,pls, pls,pls...da mie avatarun tau, pls, pls, pls.....
Tre sa fie al meu!!! Tare imi place!!!! Pls, pls, pls...

agenda

Post by agenda » 30 May 2008, 22:56

care iti place ursule...asta cu pisica batausa? sau primul...

care il vrei pe ala il primesti :floare:
spune unde sa il trimit si pe care

ursu

Post by ursu » 30 May 2008, 22:58

Asta...asta cu matza ..rea..si batausa..pls, pls, pls...
Iti spui eu imediat pe mp!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Merci..merci..merci....iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........

agenda

Post by agenda » 30 May 2008, 22:59

nici o problema ursulache....cu placere...ma bucur ca esti fericit :-D

ursu

Post by ursu » 30 May 2008, 23:16

Aaaaaaaa....uite ce avatar ...mi-am tras!!!!!
Yeeeessssssssssssss!!!!!!
Mor de ..placere!!!!

Multam ajenduuuuuuu :kiss: :kiss: :kiss:
Esti fata buna...zau asa! Ai renuntat la..matza ta..pt. mine...
Frumos din partea ta!!!

Acu..sunt mai ..linistit!!!

agenda

Post by agenda » 30 May 2008, 23:20

cu placere! :floare:

avem acum un urs fericit si asta a meritat totul :razz: :grin:

acum am catelusul asta care se vrea periculos.....temporar insa pana ma hotarasc asupra unui avatar mai inspaimantator :lol:

Post Reply