cuie :? poate e chiar buna ideea cu maturatul parcarii :?serafim wrote:nu la dracu.... la noi nu sunt T-uri mai pune omul vreo lada, cutie niste lanturi...cuie
teu in loc de parcare
incearca sa te pui in locul celui care isi loveste masina de FIERUL TAU si ai sa vezi ca ai sa gasesti raspunsul....afli cina l-a montat..., iti eie un martor..., te duci la politia rutiera care constata "infundatura,zgarietura sau nu mai stiu ce.." formulezi o actiune in instanta impotriva celui care a montat dispozitivul si il obligi sa-ti plateasca reparatiile...poate si alte reparatii care ....nu trebuiau platite si care nu au avut o legatura de cauzalitate directa cu dispozitivul respectiv...., ei ce zici?
nu cumva tu esti cel care a montat TEUL?
cel care a lovit masina stia de acel FIER. sta in blocul respectiv de multi ani si are cunostinta de faptul ca pe toate locurile de parcare se afla FIARE (si pana sa il rupa cu propria masina.....se afla si pe locul in discutie).
nu, FIERUL nu este pus de mine. era acolo (a fost remonatat) si este folosit de persoana in cauza.
nu totul este alb sau negru. uneori mai sunt si nuante.
nu, FIERUL nu este pus de mine. era acolo (a fost remonatat) si este folosit de persoana in cauza.
nu totul este alb sau negru. uneori mai sunt si nuante.
si o grija are proprietarul teu-lui de actiunea ta de a da peste teu, daca ti-ai luat carnetul la coltul strazii du-te draga si dormi nu fa actiuni in justitie. Pai daca imi parchez masina intr-un loc in care parcarea este interzisa si tu imi lovesti masina eu sunt vinovat ca de ce am parcat acolo, nu??????av_radu_sava wrote:incearca sa te pui in locul celui care isi loveste masina de FIERUL TAU si ai sa vezi ca ai sa gasesti raspunsul....afli cina l-a montat..., iti eie un martor..., te duci la politia rutiera care constata "infundatura,zgarietura sau nu mai stiu ce.." formulezi o actiune in instanta impotriva celui care a montat dispozitivul si il obligi sa-ti plateasca reparatiile...poate si alte reparatii care ....nu trebuiau platite si care nu au avut o legatura de cauzalitate directa cu dispozitivul respectiv...., ei ce zici?