Sunt intr-un proces de succesiune a bunurilor mobile ramase in urma decesului parintilor. Avind probleme de sanatate (locomotorii ) nu ma pot pre-
zenta in instanta, nu mi-am angajat avocat facindu-mi singur apararea prin inscrisuri. Ca drept dovada am cistigat in recurs procesul cu partea adversa
care a avut avocat.
In urma recursului dosarul a fost trimis spre rejudecare la instanta de fond in favoarea mea. Avocata partii adverse fiind foarte deranjata a cerut
presedintelui de instanta sa-mi angajeze un avocat din oficiu deoarece respectiva avocata nu mai doreste sa se termine procesele cu casare si tri-
mise spre rejudecare.
INTREBARILE MELE SUNT:
--Nu incalca prevederile art.14 alin.1 din OUG nr.51/2008 care intra in vigoare la 25.05 2008 ?
--E normal sa se intimple asa ?
--De ce o deranjeaza pe d-na avocata ca eu nu am avocat si imi fac singur
apararea ?
Avocat din oficiu ?
si cand s-a pus in discutie acest aspect privind desemnarea unui avocat din oficiu tu ce ai avut de spus?
oricum desemnarea unui avocat pentru tine nu poate schimba solutia pronuntata, daca instanta considera ca in speta este necesar desemnarea unui avocat nu te poti impotrivi dar poti sa-ti manifesti dezabrobarea in situatia in care consideri ca iti poti face singur apararea.
oricum desemnarea unui avocat pentru tine nu poate schimba solutia pronuntata, daca instanta considera ca in speta este necesar desemnarea unui avocat nu te poti impotrivi dar poti sa-ti manifesti dezabrobarea in situatia in care consideri ca iti poti face singur apararea.