Voi ce ziceti?
Voi ce ziceti?
Instanta dispune efectuarea unei expertize si numeste expert. Ii comunic clientului meu numele acestuia, datele de contact si onorariul provizoriu stabilit. Clientul meu, in loc sa se duca fuguta sa plateasca onorariul, se duce la expert, care ii spune ca nu poate face expertiza in cauza, pentru ca este incompatibil. Trec cele 5 zile in care clientul era obligat sa plateasca onorariul, sub sanctiunea decaderii din probe. Daca au trecut cele 5 zile, mai are sens sa il pun sa plateasca onorariul expertului pana la urmatorul termen sau este decazut deja din aceasta proba?
stai linistita !!!
1. expertul s-a numit in cauza asta inseamna ca instanta il va anunta ca are de efectuat expertiza in cauza X
2. expertul citeaza partile in vederea efectuarii expertizei !!! * la cele topo si in constructii *
3 expertul poate comunica instantei ca nu poate efectua expertiza in acest caz se numeste alt expert!!!
oricum ai timp sa platesti pana la urmatorul termen respectiv pana expertul depune expertiza !
1. expertul s-a numit in cauza asta inseamna ca instanta il va anunta ca are de efectuat expertiza in cauza X
2. expertul citeaza partile in vederea efectuarii expertizei !!! * la cele topo si in constructii *
3 expertul poate comunica instantei ca nu poate efectua expertiza in acest caz se numeste alt expert!!!
oricum ai timp sa platesti pana la urmatorul termen respectiv pana expertul depune expertiza !
[quote="serafim"]stai linistita !!!
oricum ai timp sa platesti pana la urmatorul termen respectiv pana expertul depune expertiza ![/quote]
Ms mult!
Eu ma speriasem de faza cu plata in 5 zile de la numire.
Oricum pana la primul termen platim onorariul!
oricum ai timp sa platesti pana la urmatorul termen respectiv pana expertul depune expertiza ![/quote]
Ms mult!

Eu ma speriasem de faza cu plata in 5 zile de la numire.
Oricum pana la primul termen platim onorariul!