Imi numeşte în 6 mai expertul topo din galaţi pentru un teren din constanţa (pe listă erau 6 experţi, doi pe care a încercat înainte să îi numească era foarte bătrâni). Îl sun pe om... şi zice domne eu nu am timp nici posibilitate să mă deplasez în Constanţa pentru expertiză. Ce fac în cazul ăsta? Că dacă plătesc onoraroiul fixat, pe numele lui, plătesc d-aiurea... dacă nu plătesc, poate decad din proba asta. Adversarul este oraşul prin primar. Dacă aş veni cu un înscris comun prin care să zicem că-l vrem expert pe X, deoarece actualul refuză telefonic să facă expertiza, oare ar merge? Şi totodată e şi instituţia aia de schimbare de termen, să-l dea mai repede, ca să plătesc onorariul pentru expertul asupra căruia m-am învoit... poate merg să fac mai repede :(.
Voi cam ce sugeraţi? :)
Refuzul expertului de a face expertiza (topo)
plateste onorariul pe numele celui numit de instanta pentru ca te va decade din proba :((
Lasa instanta sa trimita obiectivele si el se va deplasa ca nu are incotro ca ia amenda sau daca dupa 2-3 termene nu o face ceri instantei sa numeasca un alt expert si sa transfere onorariul provizoriu din contul primului expert in contul celui de-al doilea. Si gata :P
Lasa instanta sa trimita obiectivele si el se va deplasa ca nu are incotro ca ia amenda sau daca dupa 2-3 termene nu o face ceri instantei sa numeasca un alt expert si sa transfere onorariul provizoriu din contul primului expert in contul celui de-al doilea. Si gata :P