am primit in copie extras de carte funciara si o incheiere de intabulare in care apare proprietar pe teren o anume societate.
cand am scos copii de la biroul de carte funciara am constatat ca proprietar este o alta persoana juridica decat cea de sus. incheierea de intabulare primita in copie nu este conforma cu cea de la cartea funciara, avand insa acelasi numar......la o verificare mai atenta se poate observa ca a fost modificata...
la fel s-a intamplat si cu contract de cesiune de parti sociale si cu un act aditional...respectiv copiile primite nu sunt conforme cu documentele aflate la registrul comertului....
nu am decat copii. ce pot face in acest caz?
extras cf
adica stiu in principiu ce trebuie facut insa nu stiu practic ce se va intampla cu persoana pe care o voi acuza de fals......ce masuri pot solicita intre timp astfel incat sa fiu sigura ca aceea persoana nu va instraina bunurile sale catre terte parti......ca nu va parasi teritoriul Romaniei...
in cat timp se solutioneaza astfel de cereri ...
nu am nici o leg. cu penalul daca cineva dispune de putin timp liber sa scrie niste randuri generale...as fi foarte foarte recunoscatoare....
iar daca informatiile pe care le-am furnizat nu sunt suficiente...o sa completez conform solicitarilor
daca vor fi astfle de solicitari...
in cat timp se solutioneaza astfel de cereri ...
nu am nici o leg. cu penalul daca cineva dispune de putin timp liber sa scrie niste randuri generale...as fi foarte foarte recunoscatoare....
iar daca informatiile pe care le-am furnizat nu sunt suficiente...o sa completez conform solicitarilor
daca vor fi astfle de solicitari...

cel mai usor posibil:
- plangere la parchet pentru fals si in urma expertizei se va stabili adevarul
- incadrarea va fi in functie de cine si cum a falsificat, poate fi si o neglijenta a celor de la cf ,se mai intampla
---dupa ce se depune plangere se instiinteaza cei de la cf si se noteaza interdictia de instrainare, cerere in acest sens la cf
- plangere la parchet pentru fals si in urma expertizei se va stabili adevarul
- incadrarea va fi in functie de cine si cum a falsificat, poate fi si o neglijenta a celor de la cf ,se mai intampla
---dupa ce se depune plangere se instiinteaza cei de la cf si se noteaza interdictia de instrainare, cerere in acest sens la cf