loc parcare microbuz

Ce vreti sa mai vedeti pe acest sit?
Post Reply
anutza

loc parcare microbuz

Post by anutza » 03 Apr 2008, 21:53

Am avut o discutie cu un vecin care afirma mai aprins ca, intrucat are inscris microbuzul cu care efectueaza zilnic curse de transport de persoane pe persoana fizica, ii este permis sa parcheze microbuzul in fata blocului, ocupand astfel doua locuri de parcare.
Doresc sa stiu daca exista vreo dispozitie legala care reglementeaza faptul ca ii este permis lui, ca persoana fizica, sa parcheze in fata blocului (loc public).M-ar ajuta foarte mult in demersul pe care-l voi urma.
Multumesc tare mult.

indian

Post by indian » 04 Apr 2008, 17:03

Daca ne raportam la prevederile legii 38/2003 priv transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere, atunci iti pot spune ca autorizaţia de transport se eliberează pe baza unei documentaţii care printre altele, trebuie să conţină declaraţia pe propria răspundere a transportatorului că poate asigura spaţiile necesare pentru parcarea tuturor autovehiculelor cu care va desfăşura transportul în regim de taxi sau transportul în regim de închiriere, spaţii deţinute în proprietate sau prin contract de închiriere.

anutza

Post by anutza » 04 Apr 2008, 17:18

indian wrote:Daca ne raportam la prevederile legii 38/2003 priv transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere, atunci iti pot spune ca autorizaţia de transport se eliberează pe baza unei documentaţii care printre altele, trebuie să conţină declaraţia pe propria răspundere a transportatorului că poate asigura spaţiile necesare pentru parcarea tuturor autovehiculelor cu care va desfăşura transportul în regim de taxi sau transportul în regim de închiriere, spaţii deţinute în proprietate sau prin contract de închiriere.
Daa...nu stiu ce sa zic.
Revin cu o precizare si anume ca locurile de parcare respective nu sunt platite la primarie de catre locatarii blocului ce parcheaza acolo; de asemnea nu exista locuri de parcare amenajate special in aceasta privinta marcate si delimitate de catre primarie.
Iar persoana respectiva (VECINUL) stiu sigur ca nu are inchiriat acel loc de parcare de la primarie.
Asadar singurul lucru pe care l-as putea face ar fi sa-mi rezerv locul de parcare, facand o cerere la Primarie, dar pentru locurile de parcare care sunt pozitionate pe trotuar, pe spatiul verde, nu am la dispozitie vreo actiune cu care l-as putea obliga pe vecinul meu.
Va multumesc pentru opinie.

Post Reply