Reziliere contract reprezentare avocat. Cum?

Discutii privind procedura civila
Post Reply
raduvalenaru

Reziliere contract reprezentare avocat. Cum?

Post by raduvalenaru » 14 Mar 2008, 12:52

Nu mai vreau sa ma reprezinte avocatul pe care il am intro anumita cauza! Cere prea mult..nu mai am bani !
Cum procedez?
Vreau ca la urmatorul termen sa depun o adresa prin care sa arat instantei ca am reziliat contractul cu avocatul ales si ca solicit un nou termen pt. a-mi angaja un alt avocat.
Cum trebuie sa procedez?
Multumesc.
:cafea:

COSTINAS

Post by COSTINAS » 14 Mar 2008, 21:46

Buna
Comunica-i avocatului ca ai renuntat la serviciile lui si la primul termen spui ca ai ramas fara aparator - nu din vina sau dorinta ta - si ceri un termen. Nu ma mira ca nu ti-a raspuns cineva, doar corb la corb nu-si scoate ochii si n-o sa te sfatuiasca asa. Bafta

AllyMcBeal

Post by AllyMcBeal » 14 Mar 2008, 22:48

Lasa,Costinas,nu fi asa incisiv de cum ai aparut pe un forum de avocati !
Lumea nu i-a raspuns,pentru ca la prima citire,pare ca omul si-a raspuns singur.

Radu,e buna si varianta cu cererea depusa la registratura,dar risti sa nu se amane,ci - daca esti reclamant - sa se suspende,ori mai rau,daca este cerere reconventionala sa judece in continuare si fara a-ti acorda tie termen (daca ai cauza civila).Daca e penala,iar asistenta juridica e obligatorie,se amana precis.

Eu zic totusi sa te prezinti si sa spui instantei situatia,ca nu cred ca nu se indura.

raduvalenaru

Post by raduvalenaru » 15 Mar 2008, 09:24

Multumesc pt. raspunsuri!
Este o cauza civila.
:cafea: :floare:

Post Reply