pe scurt: accident auto soldat cu o tamponare frontala. doamna "lovita" a solicitat certificat medico-legal la IML Bucuresti (informatie aflata de la cunostintele ei- mare noroc pentru noi ca s-a nimerit sa aflam)- presupun ca nu a avut rezultatul scontat, pentru ca a depus plangerea pe baza altui certificat emis la o zi dupa ce a fost la IML bucuresti huh.gif de catre un birou teritorial de judet. contestatie la acel certificat este deja depusa. intrebarea mea este: se poate cere eliberarea tuturor certificatelor medico-legale emise pe numele ei? cum fac sa scot la iveala primul certificat??????? (poate a batut-o sotul seara ca sa aiba ce sa prezinte a doua zi, sau pur si simplu a avut o pila care nu stie de existenta celui de Bucuresti). mii de multumiri
si ce se intampla daca ies la iveala porcariile facute? se sesizeaza cineva din oficiu ca a folosit probe false??? eu nu am chef sa ii fac rautatile pe care mi le face ea mie cu toate ca ar merita macar sa stea putinel in stress, asa ca pentru sufletul meu.
mai multe certificate IML
Luc4s wrote:Oricum ea nu pateste nimic, ci medicul ce a emis certificatul.
Dar greun ii poti dovedi medicului ca a comis abuzul...
stai linistit, medicul sunt sigura ca e acoperit in acte. eu ma bazez pe faptul ca sunt la o zi distanta si ca problemele acuzate si le-a facut singura dupa ce nu a obtinut zilele care-i trebuiau la primul certificat-de fapt am inteles ca nu are nici o zi de ingrijiri la primul.........si dintr-o data are 12 la al doilea.