investire sentinta necomunicata
investire sentinta necomunicata
Au trecut vreo trei luni de cand s-a admis actiunea dar hotararea nu a fost comunicata inca.
Daca cer investirea (hotararea este fara drept de apel), am vreo sansa sa primesc mai repede hotararea?
Mi-o investeste daca nu a fost comunicata?
Daca cer investirea (hotararea este fara drept de apel), am vreo sansa sa primesc mai repede hotararea?
Mi-o investeste daca nu a fost comunicata?
ete na..... depinde..... io mai astept din iunie anul trecut o hotarare....attorneyatlaw wrote:3 luni mi se pare din cale-afara de mult.
.

si ce sa spun... am incheiat contract de tranzactie... si am trimis pe mail contractul la grefiera... sa mearga mai usor..... si mai repede redactarea hotararii
intre timp debitorul meu a platit.. da nu pot sa arhivez dosarul ca nu am sentinta...

alt caz... actiune in pretentii.. cererere de sechestru...
s-a admis cererea de sechestru asigurator in iunie.... pana cand am primit motivarea .. io deja m-am judecat pe pretentii... si eram in faza de executare silita.... 3 luni??? rezonabil....

Nu poti cere investirea cu formula executorie a unor hotarari necomunicate. daca vei solicita acest lucru ti se va raspunde ca nu pot face acest lucru pâna nu verifica; comunicarea. încearca sa solicicti în baza unei cereri depusa la registratura; pe care sa primestii comunicarea cât mai repede a hotarârii. motivele ar fi cate prejudiciaza redactarea acesteia cu întârziere. Bafta!
executoru...liloo wrote:Asta o sa fac.tfg1973 wrote:...încearca sa solicicti în baza unei cereri depusa la registratura; pe care sa primestii comunicarea cât mai repede a hotarârii. motivele ar fi cate prejudiciaza redactarea acesteia cu întârziere. Bafta!
Dar prejudiciul cine mi-l "repereaza" ?

daca era o actiune in pretentii poti solicita reactualizarea creantei de la data pronuntarii hotararii
Prejudiciul suferit prin neredactarea hotararii in astea 3 luni.tfg1973 wrote:nu ai precizat despre ce "prejudiciu" este vorba...depinde obiectul actiunii...se pare ca interpretam prea literar cuvintele
Altfel cum a zis kinga: executoru.
mai nasol e de debitor ca el chiar nu are nicio vina ca hotararea aia amarata nu s-a redactat 3 luni