Hartuire-KSI

Ce vreti sa mai vedeti pe acest sit?
Post Reply
constantin

Re: INTREBARE SENTINTA

Post by constantin » 19 Oct 2007, 20:49

andreid wrote: Nu cunoastem detaliile acelui caz...unele decizii par absurde, dar daca asa scrie in lege, trebuie respectat. Judecatorul nu face ce vrea el, ci ce scrie in lege. Cum sa dea sentinta cum vrea el ? ce sistem e ala?
De asta exista gratierea...
Ceva scartaie! Imi doresc ca judecatorii sa fie deasupra statului si nu sa faca parte din stat. Adica undeva intre noi si Dumnezeu, peste baietii destepti da la biserici! O sa fie alt topic poate!

constantin

umilire angajati la eos-ksi

Post by constantin » 19 Oct 2007, 21:30

Angajati la eos-ksi pe post de sclav! Nazismul secolului XXI.
Prieteni si neprieteni, n-am disparut inca. Ei continua si vor continua, mi s-a confirmat in seara asta.
La 19, 12 trecute fix ma suna de la kastraventia dl.P (initiala numelui) . De altfel a fost singurul care intotdeauna s-a prezentat si-a salutat. Recunosc asta. Mi-a spus si de ce, pentru ca e masterant acolo.Am inteles ca restul invata sa scrie si sa citeasca si de-aia nu saluta si nu se prezinta.
A fost o discutie astfel (incerc sa redau cat mai fidel, chiar daca doar fragmente. Vor intelege multi cam despre ce e vorba):
-De ce suni la ora asta?
-Noi lucram acum, la ora asta.
-Bine ,lucrati voi, e treaba voastra si programul vostru. Nu stiu cum suportati o asemenea umilire. Intrebati si voi un jurist daca legislatia muncii va da voie la asta. Insa mie nu-mi faceti voi program. Nici Ceausescu nu mi-a facut. Deci spune-i imbecilului care ti-a cerut asta sa-nvete sa respecte.
-As vrea sa vorbiti pe alt ton ca nu va permit ca n-am facut scoala impreuna.
-Baiatule, eu am facut o scoala clasica, adica dupa cei 7 ani , urma scoala generala, liceul, bacul, facultatea, specializarea. Acum observ cu stupoare ca unii-si dau doctorate si n-au bacul. Deci reintoarceti-va la cei sapte ani!
- Sa stiti ca sunt masterant. Deci nu-i chiar asa cum considerati dvs. Si va rog sa-mi vorbiti respectuos. V-am sunat in legatura cu banca.
- Ce treaba aveti voi cu banca? Sa-mi trimiti si mie un act sa vad ca voi ati preluat creanta. Sa vad si eu asta. Eu am vorbit cu banca. In situatia in care ma refac o sa-mi achit debitul fata de banca, lor si nu voua.
-Pai noi suntem mandatati de ei. Nu faceti plata la noi.
-Pai nu mi-ai trimis tu un cont sa fac plata catre voi si nu catre banca?
-Catre banca sa faceti, nu catre noi, noi doar reprezentam banca, nu facem incasari pentru ei.

- De ce ma suni vineri seara de pe numar ascuns . E normal ce faceti voi?
- De ce raspundeti? Eu va sun ca asa mi se cere, nu trebuie sa raspundeti.
- Pai din educatie raspund la toate telefoanele, am amici dincolo de tara care ma suna pe VOIP si apare numar ascuns. N-am de unde sa stiu ca pe langa amici mai sunt si neamuri proaste care procedeaza asa. Iar daca n-am ochelarii nici nu vad ce scrie.
- Eu n-am ce face, asta-i jobul meu.
- Nu e rusinos pentru un absolvent de facultate? il intreb eu.
- Nu si nu vad motivul pentru care cineva v-ar cere scuze ca va suna seara si sambata. Asa ni se cere.
-Bine, voi nu ganditi, e greu, atunci ia si noteaza ca vreau numai mesaje scrise, ca sa ramana, si o sa termin in momentul in care miticii vostri o sa-si ceara scuze pentru hartuirea asta si pentru metodele de neam prost.
-N-o sa va trimitem mesaje scrise.
-Pai de ce, nu stiti sa scrieti, va e teama de ce ramane?
-Asa procedam noi.
Imi pare sincer rau de baiatul asta. Vrea sa-si faca o cariera. O sa plece de la ei, o sa realizeze rusinea. Dar or sa vina altii si altii dornici a face orice pentru un pumn de arginti. Parintii sufera cand copii lor ajung sclavi. Daca afla.
------------------------------------------
Pacat, e ca si cum ai face un masterat in radiatii nucleare studiind impactul azotatilor asupra balegii in grajd.
------------------------------------------
E vineri seara baieti, bucurati-va la un pahar de vin, luati si iubiti o fata, mergeti la un specatacol. Nu dati telefoane. Vi se risipeste viata. Nu se merita! Weekend fain!

Bolo

Post by Bolo » 21 Oct 2007, 21:13

Domnule Constantin

Cateva precizari sper eu de bun simt:
1. Unele persoane din pacate muncesc si la ore mai inaintate. Trebuie sa termine toti programul la ora 16:00? Atunci sa mearga si medicii acasa, si angajatii din mall-uri, farmacii, politie etc.
2. Ar fi o dovada de respect (pe care il solicitati atata), daca nu ati mai aduce injurii acestor angajati; nu cred ca vreunul dintre ei v-a jignit sau v-a adresat cuvinte urate.
3. Din cate stiu eu, oamenii acestia isi desfasoara activitatea in baza unui mandat, reprezentand banca in fata dvs.
4. Incercati totusi sa va achitati datoria pe care o aveti catre banca; nu ati fi apelat daca nu ati avea aceasta problema.
5. Imi pare bine sa vad ca totusi apreciati si unii din acesti lucratori (ma refer la acel domn P.).

constantin

Post by constantin » 22 Oct 2007, 09:48

Bolo wrote:Domnule Constantin

Cateva precizari sper eu de bun simt:
1. Unele persoane din pacate muncesc si la ore mai inaintate. Trebuie sa termine toti programul la ora 16:00? Atunci sa mearga si medicii acasa, si angajatii din mall-uri, farmacii, politie etc.
2. Ar fi o dovada de respect (pe care il solicitati atata), daca nu ati mai aduce injurii acestor angajati; nu cred ca vreunul dintre ei v-a jignit sau v-a adresat cuvinte urate.
3. Din cate stiu eu, oamenii acestia isi desfasoara activitatea in baza unui mandat, reprezentand banca in fata dvs.
4. Incercati totusi sa va achitati datoria pe care o aveti catre banca; nu ati fi apelat daca nu ati avea aceasta problema.
5. Imi pare bine sa vad ca totusi apreciati si unii din acesti lucratori (ma refer la acel domn P.).
Iata cum stau lucrurile Bolo:
1. Daca eu lucrez de noapte si te sun, ce parere ai? Esti complet pe langa amintind de medici, farmacii, politie. Asta e programul lor, atributia lor. Intr-o perioada eu am lucrat in 4 schimburi. Lasa-mi numarul tau de telefon si promit sa te sun noapte de noapte, ca eu lucrez doar noaptea. Respectul include si asa ceva!
2. Cand vorbesti pe ton acuzativ, imperativ la telefon si nu saluti si nu te prezinti si mai suni si de pe numar ascuns inseamna nesimtire. Lamureste-ma ca nu-i asa. Ei au inceput sa se prezinte si sa salute dupa articolele mele.
3. E posibil sa fie un mandat, eu nu l-am vazut si nici n-am fost informat de catre banca. Atentie, e o obligatie legala asta! Neexistand acestea, inseamna ca e un abuz ce fac ei.
4. Daca as fi avut posibilitatea asta, as fi achitat demult. Din pacate evenimente nedorite mi-au dat peste cap situatia materiala. Obiectul meu in acest topic era HARTUIREA celor de la kastraventia si nu neplata datoriei bancare. Actele mele vorbesc despre altceva.
5. Referitor la dl.P, eu am recunoscut ca el intotdeauna a salutat si s-a prezentat dar ce sa faci, cand intri-n cocina din pacate te confunzi cu ceilalti. I-am si recomandat sa plece de la ei. E pacat, sa fii tanar si sa accepti umilinta unui asemenea job.
----------------------------------------------
In curand voi publica metodele de contracarare a magariilor de la kastraventia

jus2001

Post by jus2001 » 22 Oct 2007, 18:11

Eu cred ca orice infractiune in acest caz este cam greu de probat. Solutia este sa ai nervii tari si sa incerci o negociere. La ei, chestia asta e strategie. Important este sa ne prezinti date despre creanta, pentru a-ti putea oferi o solutie viabila.

constantin

Post by constantin » 22 Oct 2007, 19:52

jus2001 wrote:Eu cred ca orice infractiune in acest caz este cam greu de probat. Solutia este sa ai nervii tari si sa incerci o negociere. La ei, chestia asta e strategie. Important este sa ne prezinti date despre creanta, pentru a-ti putea oferi o solutie viabila.
Jus2001-merci de mesaj.
E vorba de un credit de refinantare. Eu am intrat in incapacitate de plata ca persoana datorita unor falimente succesive. Nici macar prin executare silita nu au ce sa-mi ia! Cu banca am avut niste discutii si schimburi de mesaje si se va gasi o posibilitate de refinantare sau reesalonare in situatia in care imi revin. E vorba de a-mi respecta semnatura . dar mai dureaza asta. Voi care sunteti de meserie avocati stiti cam ce-nseamna ca timp si posibilitati un sir de falimente.
Dar nu despre asta e vorba.
Aici e o hartuire
, niste robotei care se preteaza la un joc mizerabil si-si aroga drepturi de justitiari. Si-atunci nu pot lasa lucrurile asa. Directorul lor, venit pe meleagurile astea si incurcand Etica cu o marca de vegeta, declara in presa ca intentia lor este de-a realiza un plan de peste 8 milioane de euro! Asa ceva se poate citi in interviurile publicate in presa romana. Atentie, ei au plan cum avea militia la amenzi inainte de 89! Nu-ti vine sa crezi dar el singur spune asta.
Si nimeni nu sesizeaza asta. Daca nu vor mai fi credite restante din ce-o sa-si faca planul asta? ce va provoca el in piata romaneasca? Poate totusi niste institutii abilitate la a proteja statul roman vor sesiza lucrarea. Bineinteles ca apar si cozile noastre de topor, asa cum sunt peste tot.
Daca ai vazut cumva tot ce-am scris, eu nu atac decat aceste proceduri pe care le-am numit "jegoase, naziste" (N-am gasit alti termeni).
Si pentru ca e o lupta si pentru ca ei continua nesimtirea ca procedura de lucru, nu voi lasa lucrurile asa ci voi posta articole referitoare la procedurile lor si la sistemul lor de indobitocire a angajatilor. Urmare a articolelor mele au inceput sa salute si sa se prezinte la telefon.
Mai trebuie sa dea telefon si de pe numere "neascunse", sa schimbe tonul discutiei iar fata de mine sa-si ceara scuze (cei care au produs asta).
----------------------
Voi posta aici metodele de contracarare a procedurilor lor. Sa le aplice oricine are de-a face cu ei. Pe mine nu ma intereseaza ca unii nu vor sa plateasca sau nu au cum sa plateasca. Imi dau seama prin ce trec cei care la tf mobile au facturi restante de 2 mil lei vechi si acum s-au trezit cu 25-50 mil lei vechi, cu niste isterice urland la telefon si amenintandu-i.
----------------------
Si sper sa m-ajute Cel de Sus sa-mi revin financiar.

iuliana

Re: INTREBARE SENTINTA

Post by iuliana » 26 Jan 2008, 22:52

ok

Post Reply