desbagubire terenuri

Discutii privind procedura civila
Post Reply
dana1234

desbagubire terenuri

Post by dana1234 » 10 Jan 2008, 16:17

soacra mea impreuna cu fratele din Bucuresti au avut niste terenuri in zona centrala a Bucurestiului mostenite de la parinti,care au fost luate de comunisti,si care acum valoreaza destul de mult.
Fratele ei ,a pus-o sa semneze un act cum ca renunta la aceste pamanturi,i-a zis ca sa-l lase pe el sa se ocupe de asta.
Noi am vb cu fratele,si dansul a depus dosarul care e complet,noi nu avem nciiun fel de date despre adresa exacta ,nr dosar,nu avem niciun act,si fratele e ste in varsta,fara copii,are sotie,a zis ca sa-l lasam pe el ca se descurca,noi am vrut sa-l ajutam cu un avocat in ro,insa a refuzat,a zis ca cunoaste el pe nu stiu ce nepot care e avocatsi-l paote ajuta cu sugestii.
Acum,noi,eu cu sotul ,vorbeam,daca cumva,mai putem legal sa facem o alta imputernicire in care soacra sa zica ca s-a razagandit,ca ea chiar a vb la tel cu el si i-a spus sa scoata foaia de la dosar,dar i-a spus ca nu se mai paote,ca e prea tarziu,ca a depus doasarul.
Eu ma gandeam cu sotul,ca cine stie cat mai dureaza in Ro despagubirile,pt ca amandoi sant in varsta,se apropie de 80 de ani,si ne pomenim,ca nu o sa stim ce s-a inatimplat cu aceste terenuri.
ce sfaturi,ne puteti da,cum sa procedam?
Multumesc f mult.

Post Reply