am formulat in instanta cerere de deschidere a procedurii falimentului.
am luat relatii recente de la ONRC si am aflat ca debitoadea a fost dizolvata judiciar de ONRC pentru nedunerea bilanturilor.
in aceste situatii, cererea mea ramane fara obiect ? ce efecte are dizolvarea ?
deschiderea procedurii falimentului
Evident ca se poate deschide procedura simplificata a falimentului si impotriva unei soc. com dizolvate... scrie la art. 1 din L 85/2006, parca...
Cit priveste mentiunea cu lichidatorul, stiu eu ca aceste societati comerciale dizolvate pentru nedepunerea bilanturilor au 6 luni de la pronuntarea dizolvarii pentru a-si numi un lichidator. Daca in acest interval nu isi desemneaza unul, acesta se va numi din oficiu. Probabil ca aceasta societate de care vorbim nu a notificat ORC despre aceasta numire sau nici macar nu a efectuat-o. Se mai gasesc si astfel de cazuri...
Cit priveste mentiunea cu lichidatorul, stiu eu ca aceste societati comerciale dizolvate pentru nedepunerea bilanturilor au 6 luni de la pronuntarea dizolvarii pentru a-si numi un lichidator. Daca in acest interval nu isi desemneaza unul, acesta se va numi din oficiu. Probabil ca aceasta societate de care vorbim nu a notificat ORC despre aceasta numire sau nici macar nu a efectuat-o. Se mai gasesc si astfel de cazuri...
Societate in faliment
Vezi pe site-ul ONRC la buletinul insolventei, sunt publicate documentele de numire al licidatorilor.