Precedent interesant: taxa de prima inmatriculare desfiintat

Discutii privind Contenciosul Administrativ
fira

Post by fira » 13 Dec 2007, 18:02

sebi77 lasa nene jurisprudenta curtii, nu vezi ca oamenii sint liberi sa gindeasca cum vor ei? cine-i cjce sa le spuna lor altfel

sebi77

Post by sebi77 » 13 Dec 2007, 20:18

:grin:

giovanni

Post by giovanni » 13 Dec 2007, 22:57

alexx77 wrote:Pai bine mai Giovanni ti-ar conveni ca sa iti gasesti masina lovita la care cu banii tai platesti casco destul de substantial ? Lovita de nu stiu ce terchea-berchea cu masina "adusa de afara" si cu asigurarea obligatorie facuta pe nu stiu unde??(masina inmatriculata in germania). Nu cred ca ti-ar conveni! Si apoi tot tu sa alergi pe la militie si pe la sigurare si service dupa acte??
Eu sunt ca imparatul din poveste:cu un ochi plang si cu unul rad ca taxa de inmatriculare m-a costat 1800 lei pt autovehicul nou! Daca se restituie dreptul rade,daca nu stangul plange !
Oricum in capitala va fi jale din cauza numarului imens de masini
Am casco pe masina. Daca ma loveste un terchea-berchea cu nr. de Costa-Rica e problema asiguratorului meu casco cum isi recupereaza plata de la RCA-ul strainului.
Oricum, la cate tiruri cu numere de Turcia imi strabat orasul, mai mari sanse sunt sa fiu lovit (Doamne fereste) de un colos de asta, decat de unu cu numere de Germania.

Post Reply