buna ziua am si eu o intrebare
de curand am fost trezit de politie la telefon prin care eram anuntat ca am fost implicat intr-un eveniment rutier de la care am fugit
am precizat ca acest lucru nu a avut loc si ca pot prezenta autovehiculul drept proba
politia mia zis sa vin pana in ora 7dimineata cand se termina tura inspectorului care m/a sunat am zis ca vin la ora 5 crezand ca se va termina repede si voi avea timp sa ajung la serviciu
ajung la ora 5 jumatate la udriste unde trezesc din somn inspectorul care ma ia la rost ca de ce am fugit de la locul accidentului. il invit sa vada masina si el imi spune ca nu e treaba lui sa vada masina si sa revin dupa ora 7 cand se deschide biroul an.
revin la ora 6 jumatate la udriste
mi se zice sa astept
intre timp apare si acuzatorul
asteptam pana la ora 10 cand ni se iau declaratii si se fac cateva poze din avion la masini masina lui avand avarii insesizabile avaria putand fi stearsa cu putina apa
rog anchetatorul sa incercam sa aducem masinile in pozitia de impact sa vedem dac dupa urme acel impact ar fi plauzibil anchetatorul refuza sa faca poze la acest fapt se intoarce si pleaca precind ca ne va cauta la tel
nu s-a elibarat nici un act in afara de decalaratii.nu s-a efctuat testul cu etilotestul nimik de ancheta
precizez ca anchetatorul incerca sa ma faca sa recunosc spunand ca nu se va inatmpla nimik
acuzatorul a fost spital acuzand dureri de spate
intebarea mea este care este exact procedura de ancheta in acest caz
ce urmareste aceest om de la mine
ce pot face
multumesc anticipat
acuzat pe nedrept de fuga de la locul accidentului
ati comis dvs. accidentul sau altcineva? de regula se incheie un proces verbal de constatare. un caz similar si la fel de ciudat am avut ieri. unii vad ca urmaresc, pur si simplu sa-si repare masinile avariate, gasind diferiti tapi ispasitori. nu se poate raspunde nimic cert, pana nu vom stii exact cazul dvs.
Depinde daca ceea ce expun toti pe acest site este adevarat sau are un sambure de .........minc........sau urmareste un alt scop ......vezi aici chemarea la cabinet. Am observat ca la fel sunt si raspunsurile date .......urmaresc un alt scop sau sunt incomplete în mod special......musette wrote:voi vedeti ce scrie omul acesta?daca aveti un pic de bun simt, mai bine cititi cu atentie! nu-mi faceti mie reclama, ca am clienti destui.
e...daca ati vazut ce a scris, raspundeti-i!!!
Osa iti raspund tie! Ai adus destule jigniri unora dintre forumisti care au centura neagra si 2 dani in drept si ar fi cazul sa te opresti!Nu crezi???musette wrote:voi vedeti ce scrie omul acesta?daca aveti un pic de bun simt, mai bine cititi cu atentie! nu-mi faceti mie reclama, ca am clienti destui.
e...daca ati vazut ce a scris, raspundeti-i!!!
Ma fratilor, dan lasati-o ma sa piara pe limba ei juridica, ce-o tot provocati sa jigneasca ??!! prostitueze-se din partea mea in pace, sa faca si ea un ban de-o tigara de-o maslina, stiu ca nu-i forumul lui tata!
Daca nu-i convine lui Costy, n-are decat sa dea cu pietre, pana atunci lasati-o ma, poate ne inveta cate ceva
Daca nu-i convine lui Costy, n-are decat sa dea cu pietre, pana atunci lasati-o ma, poate ne inveta cate ceva