plata pensiei de intretinere - copil nedorit

Familiei
gavril

Post by gavril » 10 Nov 2007, 10:16

MataHari wrote:
Ea isi manifesta vointa in sensul ca nu doreste copii si chiar insista , merg la un cabinet de planing familial si ii consiliaza ca singura metoda ar fi "coitus intreruptus "( scuze pentru expresie).
daca tot intram in chestiuni tehnice.

sa ma anunti si pe mine cand vreun doctor iti recomanda metoda aceea.
hai sa-ti spun o chestie misto: acea asa-zisa metoda de contraceptie.. e depasita de mult mult timp. ea exista mai mult in popor.

daca citesti o carte pe tema asta scrisa de vreun medic de specialitate o sa gasesti acolo o notiune de genul "stropul fericirii". acesta este lichidul care este secretat de catre barbat intre perioada aparitiei erectiei si ejaculare. cica ar avea rol de lubrifiere (exact cum e la femei). dar, mai nou (citeam asta prin 2000) in aceasta secretie cica s-ar afla si spermatozoizi. asa ca ... exista o sansa acolo mica ... sa apara un bebe chiar daca se aplica respectiva metoda. ca sa nu mai vorbim de autocontrolul si rapiditatea barbatului.
:mrgreen:

gavril

Post by gavril » 10 Nov 2007, 10:17

alinalex wrote::-? Buna ziua
Am si eu o situatie asemanatoare..sunt recasatorita iar sotul meu are doi copii..primul a venit pe lume in urma concubinajului,(de fapt nici nu astiut ca respectiva este insarcinata pana la 6 luni) iar al doilea copil a venit pe lume in urma unei casatorii dar a falt pe cand divorta de fosta sotie si era in 4 luni..sunt si eu femeie si nu cred ca asta este o metoda prea buna de face un barbat sa fie cu o femeie,ca pana la urma nu el sau ea sufera ci copii,sotul meu din anumite motive nu si-a vazut copii de 8 ani,deoarece suntem in state,si mamele copiilor ma invinovateste pe mine ca sunt impreuna cu el...desi nu eu am fost cauza decare sau despartit,incer intr-una bani,parca aici sunt cateii cu colaci in coada,le trimitem bani si pachete,incerc sa ii aducem in vacante dar din pacate nu se poate ..nici unul din copii nu vrea sa plece fara mama lui,asa ca ..dar ca-m cat este o pensie alimentara in romania,,,noi le trimite 150 pe luna ..de onomastici,craciun pasti si cum incep scoala mai mult cu 100 150 dar ele doresc mai mult si nu ne putem permite....sotul meu sufera foarte mult ii pasa de copii,ii iubeste dar din cauza mamelor nu ii poate vedea...iar venim in romania tot dejeaba ca atat cat sunt cu el ele iau interzis sa vada copii dar pensie vor..ce am putea sa facem?
alina, fato, s-a dus in pat cu ele ? s-a dus ! acuma de ce arati cu degetul numai spre ele?

MataHari

Post by MataHari » 10 Nov 2007, 10:34

Gavril, cunosc cat de depasita e acea metoda ... e un caz de prin -90 cand inca se foloseau si prezervativele din carpa :mrgreen: si metoda calendarului, nu era asta ceea ce am vrut sa subliniez :grin: , ai inteles tu.

gavril

Post by gavril » 10 Nov 2007, 11:01

eu stiu chestia asta dar cu punga. prin n93-n94 o stiu eu.

oricum, am inteles ideea initiala.

Cosmin

Post by Cosmin » 13 Nov 2007, 14:10

doamnelor, domnilor, va multumesc mult pentru sfaturi.

Acum caut modalitati de aparare in instanta pentru situatia descrisa la inceputul acestui topic.

Oi avea sanse de castig...
Wish me luck.

agenda

Post by agenda » 13 Nov 2007, 15:58

Good Luck! :razz:

agenda

Post by agenda » 13 Nov 2007, 16:06

am zis succes si mentin...insa vreau sa precizez ca nu este corect ca acel parinte sa nu aiba grija de copilul lui macar cu un mic ajutor material. macar.

gavril

Post by gavril » 13 Nov 2007, 18:43

Cosmin wrote:doamnelor, domnilor, va multumesc mult pentru sfaturi.

Acum caut modalitati de aparare in instanta pentru situatia descrisa la inceputul acestui topic.

Wish me luck.
not a chance !

luc4s

Post by luc4s » 13 Nov 2007, 23:12

Cosmin wrote:doamnelor, domnilor, va multumesc mult pentru sfaturi.

Wish me luck.
Succes.
Sa ne tii la curent.
Oricum o sa trebuiasca sa ii dai o suma in fiecare luna, ca e suflet si el, dar macar sa nu traiasca femeia cu impresia ca te-a facut :)

agenda

Post by agenda » 13 Nov 2007, 23:15

da mai dar nu poti sti care este adevarul.....pana cand informatiile ajung aici probabil mai circula se mai "ingroasa".........

si chiar asa fiind acel copil nu are nicio vina iar chestia cu impresia "ei".....au altele mai importante de rezolvat decat probleme de ego

Post Reply