am o intrebare

Discutii privind litigiile de munca
attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 06 Jan 2005, 11:58

nu m-am judecat, s-a solicitat termen pentru a se lua cunostinta de actele depuse.
Am depus decizie de incetare a raporturilor de munca prin acordul partilor (55 lit b C.muncii) plus un teanc de pv ale AGA din care rezulta ca relalatiile intre cei doi asociati erau teribil de tensionate la momentul la care directorul s-a apucat sa-si tot creasca salariul ca Fat Frumos.
Am precizat ca nu ne aflam in situatia unei suspendari a contractului de munca din initiativa angajatului ci a unei incetari a cestuia prin acordul partilor ca efect al deciziei sus-numite.
Am precizat si ca nu putea beneficia de indeplinirea cumulativa a conditiilor....., caci nu avea varsta standard.
Instanta a apreciat ca in aceste conditii capatul de cerere privind obligarea noastra la emiterea dec. de incetare a rap. de munca a ramas fara obiect. Partea adversa s-a opus si a solicitat discutarea acestei chestiuni la termenul urmator asa ca s-a acordat termen.

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 11 Jan 2005, 11:03

zgabeata, mai ai vreo idee?

Zgabeata_Iftode

Post by Zgabeata_Iftode » 11 Jan 2005, 11:40

Se poate, Doamna Presedinte...
Oricand la dispozitia dumneavoastra.
Sa le luam pe rand. Chestia cu ramanerea fara obiect a capatului principal de cerere depinde de pozita pe care o va adopta reclamantul la termenul urmator. Instanta mai mult ca sigur va dori sa scape de dosar... asa ca :twisted: Daca instanta va merge pe aceasta decizie, in mod clar capatul de cerere legat de drepturile salariale pica si el ca urmare a incetarii contractului de munca. Poti pune problema si ca era un capat accesoriu de cerere, prin raportare la ideea ca doamna director inca se mai considera salariata.
Oricum, din moment ce vorbim despre o pensionare anticipata nu putea cumula pensia cu salariul
Tot nu am inteles daca ea a mai muncit dupa emiterea acelei decizii de incetare prin acord. Iar daca nu a facut-o si tot staruie in prostia ei, concediaza-o disciplinar pentru absente. Si iar ramai fara obiect :twisted:
Tot stau si ma minunez de tupeul unora... Si singura explicatie plauzibila pe care mi-am dat-o e legata de faptul ca nu prea au ce pierde (sau cel putin asa cred ei)
Nu stiu daca te-am ajutat prea mult.... :oops:

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 11 Jan 2005, 13:24

pai sigur ca la termenul viitor va starui in capatul de cerere cu emiterea deciziei de pensionare. Ca la acest termen a zis ca decizia de desfacere a contractului de munca prin acordul partilor ar fi tebuit "insusita" si de actualul administrator, lucru pe care eu nu il pricep. decizia nu a fost contestata de nimeni deci isi produce pe deplin efectele.
In ce priveste salariul el este cel aferent celor 2 luni de dinaintea emiterii deciziei de incetare a contractului de munca, perioada pe care a prestat "munca"

Post Reply