evictiune

Discutii privind procedura civila
Post Reply
pier

evictiune

Post by pier » 03 Oct 2007, 09:51

Am cumparat un imobil dpa 6 ani este revendicat de unul dintre coschimbas vanzatorul are act de schimb ulterior anulat pentru o ipoteca anterioara schimbului, ambi coschimbasi au fost declarati de instanta de rea credinta.Dupa anularea contractului coschimbasul revendica imobilul vandut ,deoarece prin anularea contrctului de schimb si revenirea la situatia anteriora a redevenit proprietar pe partea data in schimb Noului proprietar al imobilului nu i se anuleaza titlul dar se admite revendicarea prin hot. dif. si irevocabila .Raspunderea de evictiune se intinde catre ambi coschimbasi

draudiu

Re: evictiune

Post by draudiu » 03 Oct 2007, 10:11

pier wrote:Am cumparat un imobil dpa 6 ani este revendicat de unul dintre coschimbas vanzatorul are act de schimb ulterior anulat pentru o ipoteca anterioara schimbului, ambi coschimbasi au fost declarati de instanta de rea credinta.Dupa anularea contractului coschimbasul revendica imobilul vandut ,deoarece prin anularea contrctului de schimb si revenirea la situatia anteriora a redevenit proprietar pe partea data in schimb Noului proprietar al imobilului nu i se anuleaza titlul dar se admite revendicarea prin hot. dif. si irevocabila .Raspunderea de evictiune se intinde catre ambi coschimbasi
zici ca scrii telegrame...

zi mai rar si formuleaza si intrebarea la sfarsit ca altfel nu are lumea la ce sa iti raspunda.

agenda

Re: evictiune

Post by agenda » 03 Oct 2007, 10:53

draudiu wrote:
pier wrote:Am cumparat un imobil dpa 6 ani este revendicat de unul dintre coschimbas vanzatorul are act de schimb ulterior anulat pentru o ipoteca anterioara schimbului, ambi coschimbasi au fost declarati de instanta de rea credinta.Dupa anularea contractului coschimbasul revendica imobilul vandut ,deoarece prin anularea contrctului de schimb si revenirea la situatia anteriora a redevenit proprietar pe partea data in schimb Noului proprietar al imobilului nu i se anuleaza titlul dar se admite revendicarea prin hot. dif. si irevocabila .Raspunderea de evictiune se intinde catre ambi coschimbasi
zici ca scrii telegrame...

zi mai rar si formuleaza si intrebarea la sfarsit ca altfel nu are lumea la ce sa iti raspunda.

:-D corect

Post Reply