evictiune
evictiune
Am cumparat un imobil dpa 6 ani este revendicat de unul dintre coschimbas vanzatorul are act de schimb ulterior anulat pentru o ipoteca anterioara schimbului, ambi coschimbasi au fost declarati de instanta de rea credinta.Dupa anularea contractului coschimbasul revendica imobilul vandut ,deoarece prin anularea contrctului de schimb si revenirea la situatia anteriora a redevenit proprietar pe partea data in schimb Noului proprietar al imobilului nu i se anuleaza titlul dar se admite revendicarea prin hot. dif. si irevocabila .Raspunderea de evictiune se intinde catre ambi coschimbasi
Re: evictiune
zici ca scrii telegrame...pier wrote:Am cumparat un imobil dpa 6 ani este revendicat de unul dintre coschimbas vanzatorul are act de schimb ulterior anulat pentru o ipoteca anterioara schimbului, ambi coschimbasi au fost declarati de instanta de rea credinta.Dupa anularea contractului coschimbasul revendica imobilul vandut ,deoarece prin anularea contrctului de schimb si revenirea la situatia anteriora a redevenit proprietar pe partea data in schimb Noului proprietar al imobilului nu i se anuleaza titlul dar se admite revendicarea prin hot. dif. si irevocabila .Raspunderea de evictiune se intinde catre ambi coschimbasi
zi mai rar si formuleaza si intrebarea la sfarsit ca altfel nu are lumea la ce sa iti raspunda.
Re: evictiune
draudiu wrote:zici ca scrii telegrame...pier wrote:Am cumparat un imobil dpa 6 ani este revendicat de unul dintre coschimbas vanzatorul are act de schimb ulterior anulat pentru o ipoteca anterioara schimbului, ambi coschimbasi au fost declarati de instanta de rea credinta.Dupa anularea contractului coschimbasul revendica imobilul vandut ,deoarece prin anularea contrctului de schimb si revenirea la situatia anteriora a redevenit proprietar pe partea data in schimb Noului proprietar al imobilului nu i se anuleaza titlul dar se admite revendicarea prin hot. dif. si irevocabila .Raspunderea de evictiune se intinde catre ambi coschimbasi
zi mai rar si formuleaza si intrebarea la sfarsit ca altfel nu are lumea la ce sa iti raspunda.