Candidati de mai bine de doi ani

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
axion

Candidati de mai bine de doi ani

Post by axion » 15 Sep 2007, 12:07

Conform articolului din mizeria numita "Gandul": candidatii sunt slab pregatiti profesional, lucru ce a devenit o traditie!

Drept urmare, consider ca trebuie sa ne gandim la cei ce vor da examen si peste doi ani(candidatii pentru vesnicie!). Este un inceput bun...

Sheridan

Post by Sheridan » 15 Sep 2007, 16:17

Slaba pregatire este totusi o realitate,am dat si n-am fost cu nivel de pregatire pentru a trece de prima proba ,ramane ca fiecare candidat sa isi evalueze corect efortul, seriozitatea,timpul investit ,sacrificiile facute si sa recunoasca unde are deficiente. Un an nu este suficient daca muncesti ,ai familie ,etc ,poate nici doi ,insa in trei ani de studiu serios e imposibil sa nu treci grila.

Mai am o incercare :grin: .

Ceilalti , care n-au incercat macar pot crede ca e simplu si, e normal ,dar ce importanta are ce cred altii?

axion

Post by axion » 15 Sep 2007, 17:27

Pleci de la o premisa gresita, esti licentiat! Nimeni nu are dreptul sa-ti "cantareasca" munca; eu sunt nemultumit din alt punct de vedere, in articolul respectiv, printre randuri, se facea misto! de cei care au picat examenul. Or, cativa forumisti nu au observat si acest fapt, laudand afirmatiile "ziaristei". Am observat ca daca subiectul unui topic se inscrie in cadrul celor 4 discipline de examen raspunsurile sunt la obiect; daca apartin altei discipline, raspunsurile parca "ar cobori din cer". Insa, un licentiat trebuie sa cunoasca disciplinele pe care le-a parcurs in facultate.

Sheridan

Post by Sheridan » 15 Sep 2007, 19:08

[quote="axion"]Pleci de la o premisa gresita, esti licentiat! Nimeni nu are dreptul sa-ti "cantareasca" munca;

Din contra toti au acest drept si cu cat o fac mai multi si mai obiectiv ,cu atat societatea va merge mai bine. Licenta in sine nu reprezinta nimic,cel putin pentru mine.

flaviusnet

Post by flaviusnet » 15 Sep 2007, 19:13

axion wrote:Pleci de la o premisa gresita, esti licentiat! Nimeni nu are dreptul sa-ti "cantareasca" munca; eu sunt nemultumit din alt punct de vedere, in articolul respectiv, printre randuri, se facea misto! de cei care au picat examenul. Or, cativa forumisti nu au observat si acest fapt, laudand afirmatiile "ziaristei". Am observat ca daca subiectul unui topic se inscrie in cadrul celor 4 discipline de examen raspunsurile sunt la obiect; daca apartin altei discipline, raspunsurile parca "ar cobori din cer". Insa, un licentiat trebuie sa cunoasca disciplinele pe care le-a parcurs in facultate.
mi-am dat seama de aspectul semnalat de tine, dar prefer un aticol care sa scoata din indiferenta realitatea de an de an a examenelor la inm si magistratura, decat tacerea si acceptarea placida a greselilor organizatorilor..

vanda

Post by vanda » 15 Sep 2007, 20:36

si dreptatea e de partea lor...................mai ales atunci cand pici datorita unor greseli facute de ei..........
cum isi acopera greselile?spunand sus si tare in fiecare an ca cei ce participala acest concurs sunt slab pregatiti.......................
si stiti ce? chiar meritam tratamentul lor................pentru ca inghitim si tacem....cine stie ?...........poate la anu..............

Post Reply