gasca de la anu`

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
alpha-mind

Post by alpha-mind » 13 Sep 2007, 00:06

apprentice wrote:
alpha-mind wrote:io inca astept sa mi se spuna ca e la misto avatarul cu d-l respectiv!! 8O
asteptarea ta a dat roade! ce-i cui mine? nu-ti place avatorul meu? imi mai imprumuti cartile?
sau stii ce? mai bine ma lasi sa iti dau eu o poza misto s-o folosesti, caut orice in limitele........stiu tu care, numai sa dispara ala de acolo.........

numai cand ii vad costumatia, pozitia si privirea o iau razna!!! :-D

apprentice

Post by apprentice » 13 Sep 2007, 00:08

alpha-mind wrote:
apprentice wrote:
alpha-mind wrote:io inca astept sa mi se spuna ca e la misto avatarul cu d-l respectiv!! 8O
asteptarea ta a dat roade! ce-i cui mine? nu-ti place avatorul meu? imi mai imprumuti cartile?
nu, nu, vreau expres sa spui ca avatarul e la misto!!!!

:-? :-?

dupa aia discutam de carti!!! :mrgreen: :mrgreen:
Am sa il schimb sa va fiu pe plac, nici lui funfun nu ii place,ce sa faci? accept initierea in gasca, poate facem o fratie chiar :lol:

alpha-mind

Post by alpha-mind » 13 Sep 2007, 00:11

apprentice wrote:
alpha-mind wrote:
apprentice wrote: asteptarea ta a dat roade! ce-i cui mine? nu-ti place avatorul meu? imi mai imprumuti cartile?
nu, nu, vreau expres sa spui ca avatarul e la misto!!!!

:-? :-?

dupa aia discutam de carti!!! :mrgreen: :mrgreen:
Am sa il schimb sa va fiu pe plac, nici lui funfun nu ii place,ce sa faci? accept initierea in gasca, poate facem o fratie chiar :lol:
de asta accepti sa il schimbi???? lasa, lasa, e bine si asa, numai fa-o!!!!

fratie??? hm, tu crezi ca aici e fara numar???? :-D :-D

nu stiu, vorbeste cu laleaua, ea decide!!!! :twisted:

apprentice

Post by apprentice » 13 Sep 2007, 03:45

fanfanlatulipe wrote:una peste alta, bine ai venit!...poate ca esti minunea pe care o asteptam :grin:
p.s. n-am vrut sa fiu rau :lol: ...ironic, da :grin:
bine m-ati primit! si eu sper sa fiu "minunea" pe care o asteptati :lol: ce ziceai ca urmeaza? INM reloaded?? care e strategia? cine crezi ca va fi alesul? si ce simbolizeaza laleaua ta? :mrgreen:

Post Reply