INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
alpha-mind
apprentice wrote:alpha-mind wrote:io inca astept sa mi se spuna ca e la misto avatarul cu d-l respectiv!! 8O
asteptarea ta a dat roade! ce-i cui mine? nu-ti place avatorul meu? imi mai imprumuti cartile?
sau stii ce? mai bine ma lasi sa iti dau eu o poza misto s-o folosesti, caut orice in limitele........stiu tu care, numai sa dispara ala de acolo.........
numai cand ii vad costumatia, pozitia si privirea o iau razna!!!

-
apprentice
alpha-mind wrote:apprentice wrote:alpha-mind wrote:io inca astept sa mi se spuna ca e la misto avatarul cu d-l respectiv!! 8O
asteptarea ta a dat roade! ce-i cui mine? nu-ti place avatorul meu? imi mai imprumuti cartile?
nu, nu, vreau expres sa spui ca avatarul e la misto!!!!
dupa aia discutam de carti!!!

Am sa il schimb sa va fiu pe plac, nici lui funfun nu ii place,ce sa faci? accept initierea in gasca, poate facem o fratie chiar

-
alpha-mind
apprentice wrote:alpha-mind wrote:apprentice wrote:
nu, nu, vreau expres sa spui ca avatarul e la misto!!!!
dupa aia discutam de carti!!!

Am sa il schimb sa va fiu pe plac, nici lui funfun nu ii place,ce sa faci? accept initierea in gasca, poate facem o fratie chiar

de asta accepti sa il schimbi???? lasa, lasa, e bine si asa, numai fa-o!!!!
fratie??? hm, tu crezi ca aici e fara numar????
nu stiu, vorbeste cu laleaua, ea decide!!!!

-
apprentice
fanfanlatulipe wrote:una peste alta, bine ai venit!...poate ca esti minunea pe care o asteptam
p.s. n-am vrut sa fiu rau

...ironic, da

bine m-ati primit! si eu sper sa fiu "minunea" pe care o asteptati

ce ziceai ca urmeaza? INM reloaded?? care e strategia? cine crezi ca va fi alesul? si ce simbolizeaza laleaua ta?