intrabare intrebatoare

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
agenda

Post by agenda » 12 Sep 2007, 00:49

stai linistit Piorel...Gavril va intra data viitoare. sunt sigura! :floare:

allynna

Post by allynna » 12 Sep 2007, 00:50

kinga wrote:pentru carcotasha... am scris ca slava Domnului exista exceptii ..si intr-adevar sunt cativa la care este o placere sa intrii in sala...

Allynna... eu am raspuns la Marexim... dar daca cumva tu crezi ca e musai sa apari nu ai decat...
sfaturile tale pretioase .... asa ca nu te superi daca le ignor???

Stii ce ma enerveaza?? poti sa ai o parere atata timp cat esti in consens cu ceilalti.. daca Doamne Fereste indraznesti sa spui altceva, imediat sar in capul tau .. te crezi desteapta???
nu am generalizat... am spus ca sunt exceptii. Dar sunt anumite lucruri pe care eu, cel putin, nu tolerez la un viitor magistrat.
Alegerea va apartine... am vazut judecatore la nivel de Tribunal, care a suspendat sedinta si a iesit plangand din sala, dupa ce a primit o lectie de drept de la un avocat.
Daca tu crezi... sau credeti ca in sala de judecata ai timp sa lingi C.pr.civ. va inselati amarnic... adica aveti aceasta optiune.. dar va costa....

in rest .. daca vorbesti de frustrati. sper ca nu te-ai referit la mine.. pentru simplul motiv ca eu nu vreau INM si nu vreau magistratura... nu in acest sistem....

Dar nu este nici o problema.. de azi nu mai postez la topicul INM.. cva las cu iluzia ca sunteti super destepti, foarte bine pregatiti, doar ca.. anul asta a fost un an cu ghinion...

ca a intrat doar un singur membru al formului... de ce oare????
Esti tare amuzanta. :-D
Esti sigura ca nu m-ai ignorat ? ai scris destule randuri din care rezulta contrariul.Adevarul e ca ai niste replici super inteligente.., daca esti atat de taioasa in replici cu altii nu inteleg de ce nu accepti sa ti se raspunda pe acelasi ton.
Nu e vb. ca nu esti in consens cu ceilalti si iti sar toti in cap, sunt multi care au pareri diferite de "restul plebei" si nu le sare nimeni in cap dimpotriva sunt apreciati.
De ce ai simtit nevoia sa ma intrebi daca m-am referit la tine cand am vb. de frustrati? :-D

Normal ca nu vrei inm , ca nu iti place sistemul, nu se indoieste nimeni ca strugurii sunt acri.
Si prin ultimele replici ti-ai dovedit adevarata fata (Dar nu este nici o problema.. de azi nu mai postez la topicul INM.. cva las cu iluzia ca sunteti super destepti, foarte bine pregatiti, doar ca.. anul asta a fost un an cu ghinion...

ca a intrat doar un singur membru al formului... de ce oare????[/
), tu care spuneai ca toti de pe forum merita sa intre, ca astepti sa ii feliciti pe toti,bal,bla, de fapt acum ai scos in evidenta toata falsitatea pe care ai afisat-o anterior.
Si din lipsa de replici mai bune, te-ai gandit sa amintesti cat de putini au luat ex.acesta, sa lovesti acolo unde doare mai tare, dar nu e de mirare, e caracteristic oamenilor slabi.

Stii ce? Nu e nici o pierdere ca nu vei mai posta pe acest topi, dimpotriva. :floare:

piorel

Post by piorel » 12 Sep 2007, 00:55

Bai nene... lasati-o dracului cu inemeul asta. faceti pe interesanti aici pe forum, stati cu capul in monitoare, in loc sa invatati! V-am mai zis de la inceput, ca nu intra nimeni! Ati zis ca sunt al dracului. Cleo, ti-am zis ca nu intri? Ti-am zis. Nu m-ai crezut. Nu sunteti voi pregatiti de INM.

cleo27ro

Post by cleo27ro » 12 Sep 2007, 00:55

Nu stiu de ce...dar parca mi se pare ca sunt atitudini diferite la aceeasi subiecti inainte si dupa examen...
Nu ma refer la nimeni in mod deosebit...Am remarcat doar un fenomen...

cleo27ro

Post by cleo27ro » 12 Sep 2007, 00:58

Piorel wrote:Bai nene... lasati-o dracului cu inemeul asta. faceti pe interesanti aici pe forum, stati cu capul in monitoare, in loc sa invatati! V-am mai zis de la inceput, ca nu intra nimeni! Ati zis ca sunt al dracului. Cleo, ti-am zis ca nu intri? Ti-am zis. Nu m-ai crezut. Nu sunteti voi pregatiti de INM.
Asa e Piorel. Stiu asta fara sa mi-o zica nimeni...
E un rationament atat de simplu de calcul al probabilitatilor...
N-am zis niciodata ca voi reusi anul asta...De altfel am si avut o cadere exprimata vehement pe forum. Autoevaluarea imi tipa in ureche...
...Iar pt. la anu...repet: sanse mici, dan putine... :mrgreen: :kiss:

agenda

Post by agenda » 12 Sep 2007, 02:18

tocmai vroiam sa postez ceva relevant topicului ...dar cand vad atat rautate ..
pacat!
ar trebui judecat omul si dupa greutatea faptelor bune! si in cazul nostru ce greutate!
acum sincer......a sari la concluzii este usor...
transformatii aproape orice subiect intr-o ..nu stiu...razboi/lupta intre ce de fapt?

oricum tuturor care au dat la inm anul acesta (si in special Gavril) si nu au reusit le doresc mult succes in viitor si postez un citat care sper ca va va ajuta "Multi dintre cei ce esueaza in viata sunt persoane care nu au realizat cat de aproape au fost de succes in momentul cand au renuntat".

in rest ...sper sa fiti mai fericiti si mai impliniti! :floare:

piorel

Post by piorel » 12 Sep 2007, 09:17

Lasati vrajeala si puneti mana si invatati! Nu sunteti in stare singuri? Cred ca Boroi, Ciobanu dau meditatii ptr inm. Doar cred, nu bag mana in foc. Si va mai zic ceva: Sergiu Bogdan parca are ceva scos... grile, spete, nu mai stiu. Sau era Chirita... Are ceva scos oricum Sergiu. Si invatati dupa cartile lor. Fiti informati de acum, nu cu 1 luna inainte de examen sa incepeti sa puneti nu stiu ce intrebari. Eu sunt de parere ca oricine poate intra, daca invata foarte mult. Deci lasati intrebarile, treceti la invatat. Da, ACUM!

piorel

Post by piorel » 12 Sep 2007, 11:33

kiddy

marexim

Post by marexim » 12 Sep 2007, 12:10

Piorel wrote:In mod surprinzator, da. Eu ma asteptam sa intre doar Gavril, in cel mai bun caz. :) Dar a fost altcineva. Aici e un loc de varsat nervi, frustrari, complexe etc.

:)) Sa nu-mi spui ca doar Balcon a intrat. :))) :)))

kiddy

Post by kiddy » 12 Sep 2007, 14:25

spune, piorel. ce-i cu mine?

piorel

Post by piorel » 12 Sep 2007, 14:35

tu esti singura care a intrat. Sau ma insel si acum? Asa stiu ca ai spus.

kynes

Post by kynes » 12 Sep 2007, 14:38

Am si eu o intrebare pt. kiddy...
Cum ti s-a parut textul de rationament logic?

kiddy

Post by kiddy » 12 Sep 2007, 14:50

nu stiu daca sunt singura, dar da, am trecut de primele 2 probe

rationamentul mi s-a parut greu
nu prea ai timp sa le gandesti si stresul te cam termina. Eu am facut doar 48, asa ies la numaratoare

kynes

Post by kynes » 12 Sep 2007, 15:10

Daca ai facut 48, mie mi se pare ca esti bengoasa....

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 12 Sep 2007, 15:57

brovo kiddy!
kynes sper ca si tu ai trecut de 30 lejer, asa ca felicitari si tie

bafta la interviu amandurora :aplauze:

Post Reply