imobil furat de camatari

Curtea Europeana a Drepturilor Omului
Post Reply
irinaculau2005

imobil furat de camatari

Post by irinaculau2005 » 30 Jul 2007, 13:49

Buna ziua!Nu stiu dc m-am adresat la cine trebuie dar am nevoie de un raspuns si cred ca dvs m-ati putea ajuta..
Nu ma pricep sa va prezint problema in termeni juridici..dar sper sa intelegeti despre ce este vorba...
Aceasta problema dureaza din anul 1997..O foarte buna prietena a avut un imobil cu 4 camere ..a imprumutat bani de la niste camatari prin notariat si a girat cu apartamentul de care va vorbeam mai devreme..La cateva zile a restituit banii creditorului tot prin notariat,s-a dus si a radiat comandamentul pe casa,si a obtinut o hotarare definitiva si irevocabila prin care este specificat clar ca acest apartament a fost scos de la ipoteca...Problema e ca desi debitoarea a innapoiat banii la 2 zile, i s-a perceput in acel contract si o dobanda pe care ea nu a mai platit-o .S-a judecat pentru acea dobanda,a obtinut hotararea despre care va vorbeam numai ca in aceeasi zi la un alt complet de judecata creditorul a obtinut un act de adjudecare nu stiu sa va spun cum,apoi au vandut casa la o licitatie la care proprietarul nici macar nu a participat..si tot asa....Intrebarea mea era dc se mai poate face ceva pentru a se recupera acest apartament...Deja creditorul a reusit sa o dea afara din casa ...cu execcutorii jedecatoresti...
Nu stiu dc ati inteles f multe din ceea ce v-am intrebat pt ca acest dosar este foarte incurcat iar eu nu ma pricep sa va exprim aceasta problema in termeni juridici ca poate v-ar ajuta mai mult

VA MULTUMESC,
Astept un raspuns de la dvs

mariusms

Post by mariusms » 06 Aug 2007, 11:56

Se putea contesta executarea, dar in termenele legale. Incearca o plangere la parchet, se pare ca sunt fapte prevazute de legea penala in speta ta.

serafim

Post by serafim » 06 Aug 2007, 12:14

incerca penal dupa cum ti-a spus marisms mai sus pe CEDO nu ai nici o sansa :grin:

ursu

Post by ursu » 06 Sep 2007, 22:07

si cum a fost vandut apartamentul la licitatie daca ipoteca a fost radiata?

Post Reply