BATAIE DE JOC!!!!!!!!!!
BATAIE DE JOC!!!!!!!!!!
stimati minti luminate de la csm,inm prin prezenta va instiintam ca e ultima oara cand va lasam sa va bateti joc de noi.....cum adica rationament complex..cum adica grad de dificultate ridicat????inseamna ca premiza de egalitate in gandire nu functioneaza.....va credeti superiori!!!motivati-va superioritatea!!!!!TESTAMENTUL care nu intra in bibliografie va zice ceva!!!????..va bateti joc si atat....ne vedem in instanta!!!!
Si atunci de ce se mai da tematica,na?! Daca stai sa o iei asa toate notiunile de drept au legatura intre ele? Si asta nu inseamna ca intra tot pt. examen, cel putin nu ar trebui.Piorel wrote:Chiar daca nu intra in bibliografie trebnuie sa il stii de la civil general macar, na. Refuz sa cred ca nu ai stiut ca e act solemn tot timpul.
[quote="Piorel"]Chiar daca nu intra in bibliografie trebnuie sa il stii de la civil general macar, na. Refuz sa cred ca nu ai stiut ca e act solemn tot timpul.[/quote
eu cred ca sunt pe un site de cunoscatori.....sau asa imi place sa cred...nu am spus ca nu stiam ....era vorba de idee in general...si ca idee te prinzi ca o intrebare de genul asta poate face difereta intre admis si respins???
eu cred ca sunt pe un site de cunoscatori.....sau asa imi place sa cred...nu am spus ca nu stiam ....era vorba de idee in general...si ca idee te prinzi ca o intrebare de genul asta poate face difereta intre admis si respins???
in instanta...hm..interesant..si ce obiect sa aibe actiunea ca m-as baga si eu...mi s-a luat de idioti...actiune in despagubiri...nu sh..kaizersoze wrote:Piorel wrote:Chiar daca nu intra in bibliografie trebnuie sa il stii de la civil general macar, na. Refuz sa cred ca nu ai stiut ca e act solemn tot timpul.[/quote
Repet: mare lipsa de profesionalism la grile, dar asta este. Nu au fost foarte mult discutabile. Un adevarat magistrat trebuie sa stie tot. Un auditor de justitie mai bine zis. Oricum e o PORCARIE sa inveti si civil si penal (inclusiv un an la ineme) pentru ca apoi sa optezi pentru procuror sau jud. Salageane... Antoane... Tudorele... vai de vietile voastre...
cine se alatura ideii de a nu mai tolera nesimtirea si sfidarea cealor de la inm - csm, sa imi dea mesaj pe privat pt a pregati o actiune in justitie.
le inteleg atitudinea celor care nu se vor alatura desi nu ii respect.
nu conteaza daca intru sau nu la acest examen insa refuz sa fiu calcat in picioare de niste dobitoci veleitari.
nu conteaza daca intru sau nu la acest examen insa refuz sa fiu calcat in picioare de niste dobitoci veleitari.
Eu ti-am zis ca iti inteleg indignarea. Insa atitudinile extreme formate mai ales in urma unor rationamente bazate mai mult pe logica afectiva decat pe cea cognitiva nu cred ca duc la rezultate favorabile.ion_balcon wrote:cine se alatura ideii de a nu mai tolera nesimtirea si sfidarea cealor de la inm - csm, sa imi dea mesaj pe privat pt a pregati o actiune in justitie.
Si nu uita..adevarul este intodeauna undeva pe la mijloc, niciodata la extreme!
Succes maxim in ceea ce-ti propui!!!

atitudini extreme zici?din partea nostra???dar din partea lor nesimtirea nu se pune?..te prinzi ca isi bat joc de destine...si pe langa asta nu e prima oara?da in cazul asta sunt extremist!!!!Cleo27ro wrote:Eu ti-am zis ca iti inteleg indignarea. Insa atitudinile extreme formate mai ales in urma unor rationamente bazate mai mult pe logica afectiva decat pe cea cognitiva nu cred ca duc la rezultate favorabile.ion_balcon wrote:cine se alatura ideii de a nu mai tolera nesimtirea si sfidarea cealor de la inm - csm, sa imi dea mesaj pe privat pt a pregati o actiune in justitie.
kaizersoze wrote:Si asta e adevarat... :-|Cleo27ro wrote:Eu ti-am zis ca iti inteleg indignarea. Insa atitudinile extreme formate mai ales in urma unor rationamente bazate mai mult pe logica afectiva decat pe cea cognitiva nu cred ca duc la rezultate favorabile.ion_balcon wrote:cine se alatura ideii de a nu mai tolera nesimtirea si sfidarea cealor de la inm - csm, sa imi dea mesaj pe privat pt a pregati o actiune in justitie.
atitudini extreme zici?din partea nostra???dar din partea lor nesimtirea nu se pune?..te prinzi ca isi bat joc de destine...si pe langa asta nu e prima oara?da in cazul asta sunt extremist!!!!
Si asta e adevarat... :-|kaizersoze wrote:atitudini extreme zici?din partea nostra???dar din partea lor nesimtirea nu se pune?..te prinzi ca isi bat joc de destine...si pe langa asta nu e prima oara?da in cazul asta sunt extremist!!!!Cleo27ro wrote:Eu ti-am zis ca iti inteleg indignarea. Insa atitudinile extreme formate mai ales in urma unor rationamente bazate mai mult pe logica afectiva decat pe cea cognitiva nu cred ca duc la rezultate favorabile.ion_balcon wrote:cine se alatura ideii de a nu mai tolera nesimtirea si sfidarea cealor de la inm - csm, sa imi dea mesaj pe privat pt a pregati o actiune in justitie.