Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Trebuie sa modific Statutul unei fundatii infiintate in 1997, care are 21 membrii fondatori. Intre timp unii ai murit, altii au plecat din tara iar pe unii pur si simplu nu am cum sa-i contactez. Cum ma sfatuiti sa procedez?
Cineva trebuie sa semneze noul statut. La vremea aceea erau obligatoriu 21 de membri fondatori, desi ideea apartinea unei singure persoane.
De asemenea cu exista nici un CAEN in statut, pur si simplu sunt enumerate activitatile pe care si le propunea fundatia la vremea aceea.
Va multumesc.
modificare act constitutiv fundatie
Nici nu trebuie sa existe vreun CAEN in statut.
Cat despre modificare, ia vezi ce zice in statut referitor la asta.
Cred ca este treaba adunarii generale. Vezi si cu ce cvorum se adopta hotarale. Numara-ti apoi membrii disponibili si vezi de poti atinge cvorumul.
Si sa stii ca pe vechea lege (21 /1924 ) doar pentru asociatii trebuiau 21 de membrii.
Cat despre modificare, ia vezi ce zice in statut referitor la asta.
Cred ca este treaba adunarii generale. Vezi si cu ce cvorum se adopta hotarale. Numara-ti apoi membrii disponibili si vezi de poti atinge cvorumul.
Si sa stii ca pe vechea lege (21 /1924 ) doar pentru asociatii trebuiau 21 de membrii.
Iti multumesc.
Am fost la judecatorie si m-am lamurit. Fac noul statut cu membrii care mai sunt la ora asta, care il vor si semna, si cu toate modificarile pe care le doresc. Proces verdal al adunarii generale, taxa de timbru si timbru judiciar. Plus copii ale actelor originale. Pare foarte simplu. Sper sa fi primit toate informatiile. O sa vad pe parcurs.
Am fost la judecatorie si m-am lamurit. Fac noul statut cu membrii care mai sunt la ora asta, care il vor si semna, si cu toate modificarile pe care le doresc. Proces verdal al adunarii generale, taxa de timbru si timbru judiciar. Plus copii ale actelor originale. Pare foarte simplu. Sper sa fi primit toate informatiile. O sa vad pe parcurs.