tulburare de posesie?

Discutii privind procedura penala
Post Reply
simion

tulburare de posesie?

Post by simion » 14 Aug 2007, 03:02

am teren marcat cu gard , cu borne iar unde eru copaci cu insemne pe copaci , acest lucru l-am facut in momentul cand am intabulat . au trecut anii si in urma cu doi ani un vecin a facut un altfel de marcaj . ba mai mult a intrat si in interiorul teritoriului si -a insemnat . i-am trimis notificare avocatiala in care-l rog sa-mi respecte proprietatea ,si sa-mi spuna cu ce drept face acest lucru, nu-mi raspunde , imi fac gard , il strica si-l arunca , imi refac insemnele , le lasa o vreme si chiama politia . la politie dau declaratie si amintesc ca mi-a sticat un gard . la doua luni primesc raspuns din care eu deduc ca sunt in ordine . imi refac gardul . la cateva zile aduce politia doi martori intre timp aduce un raspuns de la politie care era recent si se spune ca vinovatia lui este prescrisa . cer sa-mi spuna pe ce baza intra peste haturi sa-mi arate un inscris ca are drepturi dar a refuzat . ce se intampla cu mine ? sa prespunem ca a fost pus in posesie , pe teritoriul sau este multa padure . nu trebuia sa fiu anuntata din moment ce se trece peste borne si insemnari ? cum ma apar ?

Samurai

Post by Samurai » 15 Aug 2007, 12:38

Daca s-a intamplat acum 2 ani, da intervine o decadere din termenul de a face plangerea prealabila. Acum nu mai e la plangere prealabila. "Curatza-ti" din nou proprietatea. Daca mai face pe nebunul, nu se mai "prescrie" cum ajuridic s-au exprimat aia. Va fi tulburare de posesie. Avocatul care tzi-a facut notificarea avocatziala nu tzi-a spus?

Post Reply