detalii "multumesc mult"

Familiei
Post Reply
ionn

detalii "multumesc mult"

Post by ionn » 09 Aug 2007, 13:44

La eliberarea B.I i s-a inscris ca domiciliu stabil adresa de la tara.Dupa ce s-a imbolnavit am luat-o in spatiu si a aparut in interiorul B.I adresa mea de la oras.La serviciul de evidenta informatizata este o aglomeratie de nedescris iar adresa de mail nu au.Nu doresc (deocamdata)sa-l declar pierdut si nici sa rup foaia cu adresa mea.Dar ptr. orice problema legea spune ca te adresezi primariei din localitatea de domiciliu iar ea are un domiciliu(la mine)si locuieste la ea. multumesc

serafim

Post by serafim » 09 Aug 2007, 15:00

Evidenta populatiei pt localitatea ta de domiciliu si pentru al ei este unul si acelasi ???

ca sa raspunzi fara sa deschizi un subiect nou intra pe "raspunde la subiect " si automat ti se anexeaza raspunsul :grin:

ionn

Post by ionn » 09 Aug 2007, 15:19

NU!!! Nu avem acelasi serviciu de evidenta a populatiei.Eu apartin de un oras ea de altul dar in cadrul aceluiasi judet

serafim

Post by serafim » 09 Aug 2007, 16:24

deci sunt doua orase diferite !!!
trimite prin posta atunci recomandata cu aviz de primire ca . contractul s-a reziliat iar persoana respectiva nu mai doimiciliaza la tine ci la vechia adresa din orasul x si siliciti sa o radieze din evidente....eu as as face ...dacac zici de cozi interminabile... :grin:

Post Reply