Cum e acolo?

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Sharky

Cum e acolo?

Post by Sharky » 18 Dec 2004, 14:42

Cine ne poate spune si noua dintre cei care au intrat anul asta sau anii trecuti la INM ce se face pe acolo ?

ilej

Post by ilej » 18 Dec 2004, 16:49

sharky pe acest site sunt 2-3 pers declarate de la inm care ne+au povestit deja atat cat au putut cum sta treaba pe acolo. dc nu iti vor raspunde prea curand, cuprinsi fiind de febra sarbatorilor, mai cauta prin mesajele din Institutul National al Magistraturii.

fira

Post by fira » 19 Dec 2004, 00:23

saptamina asta n-am facut nimic. probabil ca rezultatul alegerilor a picat nasol unora care cu o luna inainte se recomandau cu mindrie drept "consiler al ministrului cutare", hehehe. La munca tovarasi pe bestjobs.ro :twisted:

ilej

Post by ilej » 19 Dec 2004, 15:49

:lol: :lol: :lol: fira, "rau" mai esti :twisted: :twisted: :twisted:
nu cred ca se coboara ei chiar pana la bestjobs. nici nu cred ca au trecut vreodata pe acolo.

fira

Post by fira » 19 Dec 2004, 20:47

dan nici nu le-ar strica

adi_avo

Post by adi_avo » 20 Dec 2004, 10:02

bun asa, lasa ca poate vor veni altii mai putin corupti!!

sofia

Post by sofia » 20 Dec 2004, 10:07

Nu cred ca ar trebui sa acceptam gradele de comparatie pentru coruptie.

adi_avo

Post by adi_avo » 20 Dec 2004, 10:10

pai nu, ca vin de la sine:);)is optimist nu?

procurorul

Post by procurorul » 20 Dec 2004, 12:37

E destul de bine.Eu unul consider ca se discuta chestiuni de un profesionalism in adevaratul sens al cuvantului.
Totul ( ma refer la materii de baza ) este tratat atat cu privire la teorie , cat , mai ales , la practica .
Discutiile sunt deschise , fiecare isi poate exprima propriul punct de vedere si sa si-l argumenteze , fara sa aiba vreo retinere .
Se discuta pe dosare , cu actele procedurale in fata , sau pe spete elaborate . Concepem ordonante , rechizitorii , hotarari etc.
Discutiile au loc cu participarea intregii grupe , formandu-se astfel diverse pareri , pe care apoi le argumentam si contraargumentam , pana ajungem la solutia majoritar corecta ...
E bine . Exista seriozitate ! :!:

croc

Post by croc » 20 Dec 2004, 13:13

ma bucur sa aud asta si repet, poate plicisitor, ca astept de la tinerii judecatori sa stie carte!!!

procurorul

Post by procurorul » 20 Dec 2004, 13:17

La INM se invata carte si sunt oameni seriosi...
Mai prost e cu cei care intra direct pe post . Sunt curios de unde stiu ei sa redacteze o hotarare , un rechizitoriu... :cry: :cry: :wink:

adi_avo

Post by adi_avo » 20 Dec 2004, 13:25

nu cred ca ii intereseaza pe cei de la INM ce stiu cei care intra direct pe post....dovada faptul ca le dau locuri din plin, chiar daca nu se ocupa toate.

procurorul

Post by procurorul » 20 Dec 2004, 13:28

Pai tocmai asta este , ca nu INM -ul le da voie ...Noi , care suntem acum in INM , ne opunem .Practic ei sunt avantajati cu 2 ani , fata de noi , plus ca nici nu beneficiaza de pregatirea pe care o facem noi aici 2 ani de zile...
Iti dai seama...Ocupa locuri in instante mai bune , ne pot deveni sefi , beneficiiind de avansul acesta de 2 ani , si multe alte dezavantaje pentru noi si avantaje pentru ei...

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 20 Dec 2004, 13:37

Procurorule, nu vreau sa ma contrazic cu tine in prag de sarbatori dar sa stii ca 5 ani de profesat efectiv iti asigura o pregatire cam de 10 ori mai buna decat cea de care beneficiati voi la INM.

adi_avo

Post by adi_avo » 20 Dec 2004, 13:40

eu i-am sfatuit pe cei care tot rateaza INM sa astepte 5 ani si sa intre direct pe felie.M-am uitat si pe tematica ce trebuie invatata pt cele 2 categoriii///un ex mik,,la civil contracte ---inm copii---10 contracte, inm batranii---5 contracte.

Post Reply