25.02.2014 | Teodor BURNAR
Raluca Vasilache si Anca Jurcovan (Tuca Zbarcea si Asociatii). Copyright: The Lawyer
Colectionarii de trofee. Dupa Paris, avocatii Tuca Zbarcea & Asociatii au fost premiati la Londra
Daca la jumatatea acestei luni, avocatii de la Tuca Zbarcea & Asociatii plecau de la Paris cu distinctia GAR (Global Arbitration Review) pentru "Firma regionala care a impresionat in ultimul an" in domeniul arbitrajelor internationale, au trebuit sa treaca doar doua saptamani - si canalul Manecii - pentru ca TZA sa ridice un nou premiu. Casa de avocatura romaneasca a fost recunoscuta printre cele mai bune echipe si firme de avocati din Europa, de catre reputata publicatie britanica The Lawyer.

Saptamana trecuta, publicatia din Insula a desemnat laureatii din acest an ai "The Lawyer European Awards”, competitie care se adreseaza in principal firmelor de avocatura din Europa Continentala. Ceremonia, informeaza organizatorii, a avut loc pe 20 februarie, in decorul somptuos al Marriott Grosvenor Square din Londra, reunind peste 250 de participanti – avocati si consilieri juridici.

Conform site-ului publicatiei The Lawyer, comitetul de jurizare a fost format din 17 reprezentanti ai unor corporatii internationale si firme de avocatura, printre care Caterpillar, InterContinental Hotels Group, Royal Dutch Shell, HBO Europe, CBS Outdoor, Osborne Clarke, Travers Smith, Arnold & Porter, Kirkland & Ellis International, Stephenson Harwood si nu numai. Castigatorii la cele 25 de categorii au fost selectati din peste 100 de firme de avocatura nominalizate.

Lista completa a castigatorilor poate fi consultata pe site-ul The Lawyer: http://www.thelawyereuropeanevent.com/2014results

Al treilea succes pentru TZA la "The Lawyer European Awards”

Cu acest succes, Tuca Zbarcea & Asociatii marcheaza un "hat-trick" de trofee la premiile The Lawyer. De aceasta data, a fost vorba de distinctia "Firma de Avocatura a Anului din Romania”, ratiunile acordarii ei fiind: evolutia din ultimul an a casei de avocatura, proiectele gestionate, echipa de avocati si implicarea in actiuni pro bono si CSR.

"Tuca Zbarcea & Asociatii a avut un an solid in 2012/2013, cu o crestere a veniturilor si portofoliului de clienti noi, deopotriva companii locale si internationale. Acest lucru s-a tradus si printr-o buna dinamica la nivelul tranzactiilor derulate in aceasta perioada, cum ar fi asistenta oferita Vodafone Romania in incheierea unui acord de partajare a infrastructurii fizice de retea cu Orange Romania, marcand o premiera pe piata locala”, noteaza The Lawyer.

"Abonamentul" TZA la premiile The Lawyer a inceput in 2010, cand prestigioasa publicatie juridica din Albion ii decerna premiul "Firma de Avocatura a Anului in Europa de Est si Balcani”. Doi ani mai tarziu, Florentin Tuca era numit de The Lawyer, "Managing Partner-ul Anului din Europa”. 

 

SURSA: https://www.avocatura.com/stire/9995/colectionarii-de-trofee-dupa-paris-avocatii-tuca-zbarcea-asociatii-au-fost-premi.html