12.12.2013 | Rodica BULIGA
Ancuta Leach, Partener Wolf Theiss
Wolf Theiss, consultantul juridic al vanzatorilor Romanian International Bank
Firma de avocatura Wolf Theiss Bucuresti a acordat consultanta actionarilor bancii Romanian International Bank in legatura cu vanzarea intregii participatii detinute de acestia catre banca poloneza Getin Holding.

 

Ancuta Leach (Partener), asistata de Fabiola Meister (Avocat Senior), a coordonat aceasta tranzactie, care a fost finalizata cu succes in data de 4 decembrie 2013. Ele au fost asistate, de asemenea, de Bryan W. Jardine, Partener, si de alti avocati din cadrul departamentelor de fuziuni si achizitii si, respectiv financiar-bancarale biroului din Romania, se arata intr-un comunicat de presa emis de Wolf Theiss si remis Avocatura.com.

Echipa a asigurat consultanta vanzatorilor pe intreaga durata a procesului de vanzare, prin definirea si structurarea cadrului contractual si prin negocierea documentelor aferente tranzactiei. Dificultatile intampinate s-au datorat in mod special termenului extrem scurt impus pentru finalizarea cu succes a tranzactiei inainte de sfarsitul anului, se mai arata in documentul citat.

"Suntem deosebit de incantati de oportunitatea de a acorda consultanta actionarilor bancii Romanian International Bank la vanzarea cu succes a participatiei detinute de acestia catre Getin Holding. Experienta anterioara semnificativa a avocatilor nostri in proiecte de M&A referitoare la banci prezente in Romania a fost extrem de valoroasa si a facilitat obtinerea de catre Wolf Theiss a rezultatelor urmarite de client”, a declarat  Bryan Jardine, Partenerul Coordonator al biroului Wolf Theiss Bucuresti.

Infiintata in 1957, Wolf Theiss este una dintre principalele firme de avocatura din Europa Centrala si de Est, specializata in acordarea de asistenta in domeniul afacerilor internationale. In cele 14 birouri din Albania, Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ucraina, isi desfasoara activitatea 340 de avocati care acorda consultanta pentru societati comerciale locale si internationale, cu operatiuni in domeniul industrial, comert si servicii, precum si pentru banci si societati de asigurare.

 

SURSA: https://www.avocatura.com/stire/9349/wolf-theiss-consultantul-juridic-al-vanzatorilor-romanian-international-bank.html