25.05.2020 |
Economie de timp, disponibilitate și profesionalism, motivele pentru care clienții apelează la avocatura.com
Un grad ridicat de satisfacție în rândul clienților și exercitarea profesiei la cel mai înalt standard reprezintă două dintre obiectivele importante ale platformei noastre, avocatura.com. Pentru aceasta, noi, echipa platformei alegem să ne întrebăm periodic clienții cum au ajuns pe www.avocatura.com, ce i-a convins să lucreze cu noi și în ce măsură serviciile oferite de platformă le satisface nevoile și îi ajută să își rezolve o problemă în domeniul juridic.

Economia de timp È™i soluÈ›ionarea rapidă, cu maxim profesionalism a unei situaÈ›ii, flexibilitatea È™i opÈ›iunile multiple de realizare a consultaÈ›iei (scris, video, whatsup sau telefonic -n.n.) sunt, în opinia a 75% dintre clienÈ›ii chestionaÈ›i recent cele mai importante beneficii pe care le-au obÈ›inut apelând la serviciile platformei avocatura.com. Accesul rapid la un profesionist, proximitatea în perspectiva necesității unei întâlniri offline dar È™i posibilitatea de a intra în contact cu avocatul È™i în afara "programului obiÈ™nuit" de lucru sunt beneficiile apreciate de o altă parte a persoanelor care au dat curs ultimului chestionar de satisfacÈ›ie realizat de echipa noastră.

Am rezolvat problema stând în faÈ›a laptopului

"Eram în Lehliu Gară, nu È™tiam nici un cabinet în zonă, ne aflam în plină stare de urgență deci în imposibilitate de a mă deplasa din oraÈ™ È™i aveam nevoie rapid de o soluÈ›ie la o problemă urgentă. Avocatura.com m-a ajutat în două sensuri – pe de o parte mi-a oferit posibilitatea de a rezolva problema stând în faÈ›a laptopului, fără să îmi fac griji în ce priveÈ™te restricÈ›iile de circulaÈ›ie iar pe de altă parte mi-a oferit posibilitatea de a alege profesionistul care putea răspunde cel mai pertinent nevoii mele de la acel moment", a explicat  dl. R.I, unul dintre clienÈ›ii care au utilizat platforma de consultanță în ultimele 3 luni.

Asemenea dlui R.I. 80% dintre clienÈ›ii platformei au descoperit avocatura.com cu ajutorul internetului în timp ce restul au folosit servicile platformei în urma unei recomandări.

Nu mai stai la cozi!

"Am descoperit rapid platforma, după o căutare pe internet iar interfaÈ›a prietenoasă, intuitivă dar È™i faptul că am descoperit un avocat în proximitate m-au convins să îi contactez È™i contractez", sunt motivele pentru care dna C.I a ales serviciile platformei. Clienta spune că pe lângă expertiza specifică avea nevoie È™i  ca avocatul să se afle în proximitate, în eventualitatea unei întâlniri: "Este o soluÈ›ie la îndemână iar interfaÈ›a este intuitivă È™i extrem de transparentă. În plus, faptul că nu mai stai la cozi È™i poÈ›i alege profesionistul nu doar pe baza unui CV ci È™i a review-urilor oferite de clienÈ›i care au apelat la serviciile lui anterior, mi se pare extraordinar. Categoric, voi apela din nou la platformă dacă voi mai avea nevoie".

Platforma este soluția optimă acestor timpuri!

"Eu am folosit deja platforma de două ori până acum. Prima dată, am avut o interacÈ›iune cu o doamnă avocat pe care am ales-o pe baza expertizei È™i a review-urilor iar profesionalismul È™i răbdarea m-au convins să continuăm colaborarea. Consider că (platforma-n.n.) este soluÈ›ia potrivită timpurilor noastre", a explicat la rândul său dl A.I. Acesta consideră opÈ›iunea de consultanță video "o idee foarte bună pentru că îÈ›i permite un contact direct, vizual cu profesionistul pe care l-ai ales".  

Profesionalismul avocatului m-a făcut să extind colaborarea!

Asemenea lui, 99% dintre participanÈ›ii la sondaj au dat notă maximă avocatului contractat prin intermediul platformei. "Mi s-a părut foarte utilă opÈ›iunea de filtre, după care îÈ›i poÈ›i selecta avocatul. TransparenÈ›a informaÈ›iilor privind expertiza profesională m-a ajutat să mă decid iar review-urile primite anterior de la alÈ›i clienÈ›i m-au convins că am făcut alegerea bună", a spus la rândul său dl.A.P. "M-a surprins plăcut gradul de implicare a avocatului cu care am ales să lucrez, în condiÈ›iile în care era vorba de o consultaÈ›ie online  È™i nu offline. De aceea, am decis să extind colaborarea cu acesta È™i, de asemenea, să recomand platforma È™i altor prieteni sau cunoÈ™tinÈ›e dacă vor avea nevoie de servicii de consultanță juridică", spune È™i dl. A.I.

 

SURSA: https://www.avocatura.com/stire/17411/economie-de-timp-disponibilitate-si-profesionalism-motivele-pentru-care-clientii.html