» Cariere
10.06.2019 | Cosma & Asociații
Societatea de avocatură "Cosma & Asociații" caută avocat pentru a se alătura echipei sale din Galați
Cu o experiență pe piața avocaturii de peste 17 ani, Societatea Civilă de Avocați "COSMA ȘI ASOCIAȚII" își extinde echipa și recrutează avocat definitiv. Reprezintă un avantaj dacă ai cel puțin 4-5 ani vechime, experiență relevantă în consultanța comercială, dar și în litigii derivate din raporturile între profesioniști, și vrei să crești în domeniul acesta și mai mult.

Ce anume căutam:

CunoÈ™tinÈ›e teoretice È™i practice temeinice de drept societar, contracte între È™i pentru profesioniÈ™ti, drept civil È™i procesual civil, drept administrativ È™i contencios administrativ.

Raționament juridic riguros, capacitate de analiză și sinteză.

Capacitate de redactare a documentelor juridice într-o maniera coerentă, structurată, utilizând un limbaj juridic adecvat.

Abilitați de comunicare și organizare.

Persoană deschisă, creativă, pro-activă și cu spirit de echipă.
 
CandidaÈ›ii interesaÈ›i de dezvoltare profesională într-un mediu de lucru plăcut sunt rugaÈ›i să trimită un CV È™i o scrisoare de intenÈ›ie la adresa de e-mail: office.galati@avcosma.com.

SURSA: https://www.avocatura.com/stire/17335/societatea-de-avocatura-cosma-amp-asociatii-cauta-avocat-pentru-a-se-alatura-ech.html