03.04.2019 | Avocatura.com
Ce beneficii gratuite ai dacă-ți faci CONT pe Avocatura.com
De un an și jumătate, lucrăm cu spor și inspirație, la transformarea site-ului Avocatura.com în cea mai mare și mai eficientă platformă de afaceri, dedicată atât avocaților, cât și clienților.

Când am demarat proiectul de transformare, site-ul Avocatura.com avea circa 5000 de vizitatori unici pe zi ce căutau informații despre avocați. Așa cum știți, site-ul Avocatura.com a construit câte o Pagină de Profil pentru fiecare avocat din România. Aceste Pagini de Profil sunt foarte bine indexate de Google și astfel, când un potențial Client caută informații pe internet despre un avocat, în primele 4-5 rezultate este afișată Pagina de Profil a avocatului de pe Avocatura.com. 

Acum am ajuns la 7000 de vizitatori unici pe zi pentru Paginile de Profil ale avocaților.

Pornind de la această realitate, potrivit căreia Clienții caută informații despre avocați pe site-ul nostru, am decis să le oferim acestor Clienți ceea ce-și doresc, adică informații care să-i ajute pe aceștia să se decidă dacă angajează avocatul recomandat sau mai caută și alte recomandări. 

Știm că avocatura este o profesie prestigioasă și firesc ne-am dorit să le oferim și avocaților posibilitatea de a-și prezenta profesionalismul, specializările, realizările etc. într-o manieră elegantă, acolo unde Clienții caută informații despre aceștia.

Ne-am mai dorit să le oferim avocaților și câteva instrumente care să le simplifice activitatea pentru că știm cât este de solicitantă profesia.

Proiectul nostru de transformare a intrat în faza finală și credem că a sosit momentul să invităm avocații să-l folosească și să se bucure de beneficiile oferite.

Astăzi vom prezenta doar acele beneficii ce le oferim gratis avocaților. Iată care sunt acestea:

1. Administrarea Paginii de Profil. Puteți să vă modificați datele de contact singuri și puteți să vă publicați o fotografie de profil. Clienții vor putea să vă contacteze mai ușor și vă vor recunoaște. Un prim pas către o imagine publică adecvată pe internet.

2. Mesaje LiveChat. În Pagina d-voastră de Profil este activă o aplicație prin intermediul căreia potențialii Clienți vă pot transmite mesaje ce pot fi citite numai d-voastră. Clientului i se cere numărul de telefon și adresa de email iar aceste date vă sunt accesibile numai d-voastră. Dacă nu sunteți activ pe site veți primi un mesaj email prin care veți fi anunțat că un potențial client încearcă să vă contacteze prin aplicația LiveChat. Ne dorim să nu pierdeți clienți.

3. Review-uri și Testimoniale. Avocații își pot îmbunătăți relația cu Clienții dacă ar ști mai multe despre impresia pe care au aceștia despre colaborarea cu avocatul. Sunt destul de incomode astfel de întrebări, de evaluare, dacă vin din partea avocatului. Prin intermediul aplicației de Review-uri este suficient să introduceți numele clientului și adresa acestuia de email. Când decideți d-voastră sistemul trimite clientului un mesaj email prin care este invitat să evalueze colaborarea profesională cu d-voastră din 5 perspective: Profesionalism, Rezultate, Onorariu, Încredere și Comunicare. Mai apoi, clientul este invitat să scrie câteva fraze în care să-și exprime opinia cu privire la colaborarea avută cu d-voastră.

La această evaluare exprimată de client veți avea acces numai d-voastră. Prin utilizarea acestui instrument modern și elegant veți avea suficiente informații ce vă vor ajuta să vă îmbunătăți relația cu clienții. Pentru a publica aceste evaluări și mărturii primite de la clienți în Pagina d-voastră de Profil este necesar să achiziționați Pagina de Profil Profesională.

4. Anunțați public care sunt specializările d-voastră. Clienții caută avocați specializați. Pe prima pagina a site-ului Avocatura.com sunt prezentați avocații funcție de specializările acestora. Este suficient să vă înscrieți în aceste specializări și clienții vor afla care sunt specializările d-voastră. 

5. Dosarele mele. Puteți să vă înregistrați în sistem dosarele de instanță de care vă ocupați și sistemul vă va anunța prin intermediul unui mesaj email atunci când apar modificări în ecris cu privire la acele dosare.

6. Calculatorul de dobândă legală. 

7. Colecția de practică judiciară.

8. Semnătură pentru email

9. Veți avea acces la o serie de articole ce vă vor furniza informații despre creșterea prestigiului profesional și despre cum puteți aborda avocatura ca o afacere.


Toate aceste beneficii vă sunt oferite gratis. Vă invităm să vă faceți CONT!


Echipa Avocatura.com

SURSA: https://www.avocatura.com/stire/17321/ce-beneficii-gratuite-ai-daca-ti-faci-cont-pe-avocatura-com.html