23.04.2018 | Avocatura.com
Cursul se va desfășura în limba engleză și va avea loc preponderent sub forma unui dialog pe baza suportului de curs, potrivit metodelor americane de predare
Facultatea de Drept, UB: Introducere în dreptul american al contractelor
În perioada 7-25 mai 2018, Facultatea de Drept, Universitatea București, invită studenții să participe la cursul facultativ de "Introducere în dreptul american al contractelor", susținut de av. dr. Raluca Papadima, care profesează ca avocat la New York din 2006. Pentru a participa, este necesară depunerea unei cereri în acest sens la secretara de an până la data de 4 mai.

În perioada 7-25 mai 2018, vă invităm să participați la cursul facultativ deIntroducere în dreptul american al contractelor susținut de av. dr. Raluca Papadima, care profesează ca avocat la New York din 2006.

Raluca Papadima este absolvent al Universităților București (2003), Paris 1 (2003), Paris 2 (master, 2004) și Harvard (master, 2006), deține titlul de doctor în drept (Paris 2, 2017) și este avocat admis în barourile București, Paris și New York, anunță Facultatea de Drept.

Cursul se va desfășura în limba engleză și va avea loc preponderent sub forma unui dialog pe baza suportului de curs, potrivit metodelor americane de predare. Noțiunile teoretice și terminologice vor fi exemplificate prin studiul de decizii judecătorești, legislație și clauze contractuale.

Participarea la curs este deschisă oricărui student în anul II sau III înscris la Facultatea de Drept a Universității din București și/sau la Colegiul Juridic FrancoRomân de Studii Europene. Cursul va avea loc în zilele de luni, miercuri și vineri între orele 10-12, în sala 307, în perioada 7-25 mai 2018.

Pentru a participa, este necesar să depuneți o cerere în acest sens la secretara de an până la data de 4 mai.

SURSA: https://www.avocatura.com/stire/17205/facultatea-de-drept-ub-introducere-in-dreptul-american-al-contractelor.html