03.04.2018 | Avocatura.com
Am creat pentru avocații din România și din străinătate utilitare care să-i ajute în activitatea zilnică și în atingerea succesului profesional
Peste 300 de AVOCAȚI au ales să fie ONLINE pentru clienții lor! Tu ce faci pentru a-ți construi o carieră de succes?
30 de zile de ADVO VALUE. Zeci de beneficii: CRM activitate avocați, calculator dobândă legală, evidență dosare, contact direct cu potențiali clienți (prin LIVE CHAT), creștere și gestiune individuală a imaginii publice. Sute de avocați și-au creat / actualizat contul pe ADVO VALUE, un proiect Avocatura.com ce conferă valoare adăugată avocaturii! Tu cum contribui la succesul carierei tale?

În urmă cu aproximativ o lună de zile anunÈ›am lansarea platformei ADVO VALUE! Cel mai util, simplu de folosit È™i valoros instrument pentru gestiunea activității avocaÈ›ilor È™i creÈ™terea succesului profesional.

Astfel, am creat pentru avocaÈ›ii din România È™i din străinătate utilitare care să-i ajute în activitatea zilnică È™i în atingerea succesului profesional:

ADVO PLUS

Advo Plus este un soft de gestiune a activității avocaților, indiferent de forma de organizare. Acesta a fost creat pornind de la nevoile avocaților, cu implicarea lor și a unor informaticieni. Scopul acestui program este de a crea cel mai util și ușor de folosit CRM pentru avocați.

Advo Plus înseamnă ORGANIZARE, EFICIENȚĂ, CONTROL, SIGURANȚĂ, TRANSPARENȚĂ.

Beneficiile oferite de Advo Plus sunt:

  • Gestiunea clienÈ›ilor, a contractelor de asistență juridică È™i a dosarelor (de instanță, de consultanță)
  • Gestiunea activităților desfășurate de avocaÈ›i în beneficiul clienÈ›ilor È™i generarea de rapoarte de activitate
  • Gestiunea veniturilor È™i a cheltuielilor
  • Gestiunea cheltuielilor făcute de avocat în beneficiul clientului
  • Facturarea È™i emiterea chitanÈ›elor pentru încasări în numerar
  • Arhivarea electronică a dosarelor sau a altor documente din arhiva avocatului

Advo Plus este pentru: Avocați individuali, Societăți de avocatură , Departamente juridice (companii, instituții publice).

ADVO BRAND

Advo Brand este o secÈ›iune specială din ADVO VALUE ce se adresează avocaÈ›ilor care îÈ™i doresc mai mult de la cariera lor È™i care sunt conÈ™tienÈ›i că succesul este rezultatul unor acÈ›iuni programate.

Chestionarul de personalitate, auditul de brand sau strategia de branding sunt doar câteva dintre temele ce vor fi dezbătute în cadrul unor seminarii ADVO VALUE. Toate au drept scop consilierea avocaÈ›ilor È™i crearea unui mediu eficient de creÈ™tere a prestigului profesional, deci implicit al numărului de clienÈ›i.

ADVO BIZ

La fel ca secÈ›iunea ADVO BRAND, aceasta îÈ™i propune să vină în sprijinul avocaÈ›ilor care vor să È™tie care este specificul unui business în avocatură È™i cum se construieÈ™te o carieră de succes.

Toate materialele puse la dispoziÈ›ie beneficiarilor ADVO VALUE prin ADVO BIZ (activități în avocatură, alegerea specializării, relaÈ›ia cu clienÈ›ii, vânzările) au drept scop facilitarea accesului avocaÈ›ilor la informaÈ›ii atât de utile în vremuri în care avocatura trece prin transformări vizibile.

Prestigiul avocatului È™i organizarea business-ului în avocatură vor fi aprofundate printr-o serie de seminarii ce urmează să fie anunÈ›ate tot prin intermediul paginii ADVO VALUE.

LIVE CHAT

Cel mai recent instrument pus la dispoziÈ›ie celor aproximativ 5000 de cititori care intră zilnic pe Avocatura.com, dar È™i tuturor avocaÈ›ilor români, este LIVE CHAT by Advo Value.

În urma analizei comportamentului vizitatorilor Avoctaura.com, am observat că cei mai mulÈ›i sunt în căutarea unui avocat. Astfel, , între 4-5.000 de vizitatori zilnici ai site-ului nostru caută un avocat. De cele mai multe ori au primit o recomandare pentru un anume avocat È™i atunci caută informaÈ›ii care să le valideze recomandarea primită. 

Dacă informaÈ›iile găsite în pagina de profil a avocatului, găzduită de Avocatura.com, validează recomandarea primită, atunci potenÈ›ialul client doreÈ™te să contacteze avocatul. 

Instrumentul LIVE CHAT by ADVO VALUE facilitează contactarea avocatului de către potențialul client și chiar discuțiile dintre aceștia.

Pentru a accesa mesajele lăsate de către potenÈ›ialii clienÈ›i este suficient ca avocaÈ›ii să-È™i creeze un cont în secÈ›iunea ADVO VALUE de pe site-ul Avocatura.com È™i să viziteze această secÈ›iune.

Cu doar un click, relația client-avocat capătă o nouă definiție!

Dacă vrei să te alături celor peste câteva sute de avocaÈ›i care lucrează la imaginea lor publică, ai de îndeplinit 4 paÈ™i simpli:

1) Fă-ți cont pe ADVO VALUE!

2) Creează-ți un profil pe Avocatura.com sau actualizează-l pe cel deja existent, oferind informații utile publicului: nume, date de contact, o fotografie de profil, descriere, realizări, aptitudini.

3) Familiarizează-te cu schemele privind creÈ™terea prestigiului profesional, pentru a-È›i pregăti întrebările ce le poÈ›i adresa în cadrul seminariilor ADVO VALUE.

4) Intră în contact direct cu potenÈ›ialii clienÈ›i care îÈ›i vizitează zilnic contul, prin intermediul LIVE CHAT.

SURSA: https://www.avocatura.com/stire/17184/peste-300-de-avocati-au-ales-sa-fie-online-pentru-clientii-lor-tu-ce-faci-pentru.html