27.03.2018 | Avocatura.com
Instrumentul LIVE CHAT by ADVO VALUE facilitează contactarea avocatului de către potențialul client și chiar discuțiile dintre aceștia
Avocații au acum un INSTRUMENT ce le ușurează întâlnirea cu clienții
Avocatura.com are circa 12-15 mii de vizitatori pe zi. 33% dintre vizitatorii site-ului nostru sunt cititori ai articolelor publicate și aproximativ 35% citesc paginile de profil ale avocaților. De aceea, Avocatura.com le oferă atât avocaților, cât și celor 35% dintre vizitatori, un instrument menit să le faciliteze comunicarea.

LIVE CHAT by ADVO VALUE este cel mai recent instrument pus la dispoziție de către Avocatura.com atât avocaților, cât și clienților. 

În fiecare zi, între 4-5.000 de vizitatori ai site-ului nostru caută un avocat. De cele mai multe ori au primit o recomandare pentru un anume avocat și atunci caută informații care să le valideze recomandarea primită. 

Dacă informațiile găsite în pagina de profil a avocatului, găzduită de Avocatura.com, validează recomandarea primită, atunci potențialul client dorește să contacteze avocatul. Instrumentul LIVE CHAT by ADVO VALUE facilitează contactarea avocatului de către potențialul client și chiar discuțiile dintre aceștia.

Pentru a accesa mesajele lăsate de către potențialii clienți este suficient ca avocații să-și creeze un cont în secțiunea ADVO VALUE de pe site-ul Avocatura.com și să viziteze această secțiune.

Mai mult, prin intermediul secțiunii ADVO VALUE, fiecare avocat din România, dar și din străinătate, are posibilitatea de a-și gestiona activitatea (ADVO PLUS), de a fi disponibil pentru discuții online cu potențialii clienți și de a-și construi singur imaginea publică.

Instrumentele moderne puse la dispoziție prin intermediul ADVO VALUE au ca scop ușurarea gestiunii activității desfășurate de către avocați și totodată creșterea prestigiului profesional..

ADVO PLUS este aplicația destinată organizării activității avocaților, ce permite gestionarea clienților, a contractelor, a activităților desfășurate de avocat, emiterea de rapoarte de activitate, a cheltuielilor efectuate în beneficiul clientului, veniturile și încasările.

Și pentru că orice avocat își dorește ca activitatea sa profesională să fie pe deplin apreciată, în secțiunile ADVO BRAND și ADVO BIZ se pot găsi informații despre cum se construiește prestigiul profesional și cum se organizează business-ul în avocatură.

Prestigiul avocatului și organizarea business-ului în avocatură vor fi aprofundate printr-o serie de seminarii ce urmează să fie anunțate tot prin intermediul paginii ADVO VALUE.

Așadar, pentru a beneficia de toate facilitățile puse la dispoziție de secțiunea ADVO VALUE, avocații pot acum:

⇒ să-și creeze cont pe ADVO VALUE: https://www.avocatura.com/autentificare.php 

⇒ să utilizeze aplicația de organizare a activității ADVO PLUS

⇒ să-și actualizeze / îmbunătățească imaginea publică promovată prin intermediul Avocatura.com, pagină de profil publică, vizitată de sute de persoane

⇒să aleagă opțiunea de a fi sau nu online pentru potențialii clienți

⇒ să se informeze cu privire la specificul business-ului în avocatură cu ajutorul schemelor puse la dispoziție de ADVO BRAND și ADVO BIZ

Pe scurt, să-și dinamizeze cariera profesională prin utilizarea tuturor instrumentelor oferite de Avocatura.com – un puternic vector de recomandare al avocaților. 

SURSA: https://www.avocatura.com/stire/17177/avocatii-au-acum-un-instrument-ce-le-usureaza-intalnirea-cu-clientii.html